Huhu: etupaneeli paljastaa Nokian Windows Phone 8 -puhelimen muodot

Huhumylly Nokian tulevien Windows Phone 8 -puhelinten ympärillä alkaa saada Applesta tuttuja piirteitä. Applen tulevasta iPhonesta on levinnyt verkkoon jo viikkoja erilaisia komponentteja ja osia, joiden perusteella on pyritty luomaan kuvaa uutuudesta. Sama ilmiö valtaa nyt Nokian, kun verkossa leviää suomalaisvalmistajan tulevan Windows Phone 8 -puhelimen etupaneeliksi väitetty osa.

Etupaneeli kertoo yllättävän paljon laitteen muodoista, vaikka jättää toki myös reilusti varaa arvailulle. Etupaneeli tuo pikaisella vilauksella eittämättä mieleen Samsungin Galaxy S III, jossa on niin ikään voimakkaasti pyöristetyt kulmat. Puhelimen lopullinen ilme ei kuitenkaan välttämättä muutoin muistuta korealaisvalmistajan lippulaivaa.

Nokian odotetaan esittelevän syyskuun alussa kolme Windows Phone 8 -puhelinta. Kuvassa esiintyvän etupaneelin arvellaan kuuluvan niistä keskimmäiselle, sillä kosketusnäyttö vaikuttaisi olevan kooltaan 4,3 tuumaa. Huhut ovat ehdotelleet lippulaivaan jopa suurempaa näyttöä.

Lähde: WMPoweruser