Nokialta ja Microsoftilta yhteinen lehdistötilaisuus 5. syyskuuta

Syyskuun 5. päivä kannattaa viimeistään nyt merkitä kalenteriin, sillä kyseisenä päivänä Nokia ja Microsoft pitävät yhteisen lehdistötilaisuuden New Yorkissa. Samana päivänä Nokia polkaisee käyntiin Nokia World -tapahtuman Helsingissä kutsutilaisuudella, joka on suunnattu erityisesti jälleenmyyjille ja operaattoreille.

Lehdistötilaisuuden aihetta ei ole vaikea arvata, nimittäin kutsussa oleva kuva kertoo kaiken oleellisen. Luultavimmin Microsoft tulee paljastamaan Windows Phone 8 -alustasta uusia yksityiskohtia ja sen tarkemman saatavuuden. Samalla Nokia kertonee uusista alustaan pohjautuvista puhelimistaan, joita yhtiön on huhuttu esittelevän ensimmäisessä aallossa kolme kappaletta.

New Yorkin tilaisuus käynnistyy 9:30 paikallista aikaa, eli kello 16:30 Suomen aikaa.

Lähde: The Verge

8 kommenttia

  1. Jos hyvin käy niin voisi olla mahdollistakin, tosin varmaan alemmassa Mpx-luokassa tyyliin 12+. Itse odotan innolla jos toisivat markkinoille näppiksellä varustetun mallin ála E6.

  2. Pakko niiden on alkaa pureviewiä tuomaan markkinoille. Nokian yksi tärkeimmistä elinehdoista kuitenkin tuo pureview.

  3. Nyt on vielä Nokiassa hynää pitävillä aikaa myydä osuutensa pois ennen kuin tulee totaaliturskaa kurssin romahtaessa, kun WP-riippakivi ei käy kaupaksi.

  4. Ei se purewiev …vai mikä pureeperse nimi nyt olikaan pelkästään tuo kiinnostusta,tarvitaan lisäksi neliydin prosessori ja tuplaydin näytönohjain Windows Nokiaan!. 😉

    1. Mihin noita tarvitaan, kun mikään ei osaa niitä hyödyntää

      1. Tiedottomien kuluttajien linssiin kusemiseen megapixel race tyyliin.

  5. Ei mtn järkeä pitää lehdistötilaisuutta muutama päivää ennen Applea. Kun Apple omassa tilaisuudessa julkaisee iPhone 5:n niin kukaan ei edes muista mistä nokian ja ms:n lehdistötilaisuudessa oli kyse

Kommentointi on suljettu!