Samsung palvelee matkapuhelinasiakkaitaan jatkossa entistäkin laajemmin

Asiakaspalvelua tarvittaessa huomaa myös sen tärkeyden. Huonolla palvelulla yritys voi menettää lojaalinkin asiakkaan, jos ongelmatapauksiin ei tartuta asianmukaisin toimin. Asiakaspalvelu on tärkeä osa yrityksen kuluttajalle tarjoamaa kokonaisuutta, jossa nopeus ja toimintatavat ovat keskeisessä roolissa.

Samsung aikoo panostaa asiakaspalveluun tuomalla syyskuussa Samsung Mobile Premium Servicen Suomeen. Vaiheittain käynnistyvä palvelu on suunnattu yhtiön matkapuhelinasiakkaille ja tarjoaa muun muassa henkilökohtaista avustusta sekä edullisempia korjauspalveluita.

Määrättyihin toimipisteisiin avattava Quick Support Center -palvelu auttaa Galaxy S II-, Galaxy S III-, Galaxy Note– ja Note 10.1 -laitteiden käyttäjiä pienten ongelmien kanssa. Paikan päällä voidaan korjata Samsungin mukaan pieniä vikoja sekä päivittää esimerkiksi laitteen ohjelmisto. Yhtiö tulee lisäksi avaamaan Samsung Easy Upgrade -pisteitä jälleenmyyjien liikkeisiin, joissa käyttäjät voivat helposti päivittää puhelimensa ohjelmiston tuoreimpaan versioon.

Vahingosta rikkoutuneen kosketusnäytön korjaaminen on Galaxy S II-, Galaxy S III- ja Galaxy Note -omistajille jatkossa kohtalaisen edullista. Näyttö korjataan paikan päällä Quick Support Center -pisteessä 60 euron hintaa. Palvelu on voimassa vuoden laitteen käyttöönotosta.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä Samsung esittelee Samsung Content Transfer -palvelun. Sen tarkoituksena on helpottaa asiakkaan siirtymistä iPhonesta Galaxy-puhelimen käyttäjäksi. Valittujen jälleenmyyjien henkilökunta auttaa siirtämään yhteystiedot, kuvat, videot, kalenterimerkinnät ja viestit uuteen puhelimeen.

Monipuolisemman asiakaspalvelun lisäksi Samsung laajentaa puhelinpalvelunsa aukioloaikoja. Asiakaspalvelun tavoittaa nyt arkisin kello 8.00-19.00 ja lauantaisin kello 10.00-15.00.

4 kommenttia

 1. Näyttö korjataan paikan päällä Quick Support Center -pisteessä 60 euron hintaa. Palvelu on voimassa vuoden laitteen käyttöönotosta.
  Nyt maksaa etukuoren (johon kuuluu näyttö) vaihto 77euroa.
  Mutta hieno homma,että palvelu paranee!. 😉

 2. hyvä samppa, kuulostaa hyvältä!

  aikoinaan lähetin nokian asiakaspalveluun yhteensä viisi sähköpostia. yhteen vastattiin viikon kuluttua, ohjeet eivät ratkaisseet ongelmaa. neljään en saanut vastausta ollenkaan.

  no… nykyisin en tarvitse nokian asiakaspalvelun apua, onneksi!

  t. osakkeenomistaja

  1. Jos postisi käsittelivät samaa ongelmaa, en ihmettele jos vain yhteen vastattiin. Jos ensimmäiset ohjeet eivät toimineet, niin sinun on tarkoitus olla tukeen uudelleen yhteydessä.

 3. No ainakin tällä alueella on Apple helppoa kampittaa. Apple kun ei myönnä mitään vikaa eikä todellakaan korjaa mitäön halvalla. Hyvä Samsung!

Kommentointi on suljettu!