Videolla: Samsung Galaxy Note 10.1

Näinä päivinä kauppojen hyllyille saapuva Galaxy Note 10.1 on korealaisen Samsungin uusi taulutietokone, jonka eroavaisuus yhtiön muuhun tarjontaan löytyy S Pen -kynästä. Laitteeseen integroitu kynä tekee tiettyjen toimintojen suorittamisesta sormia helpompaa. Tällaisia ovat muun muassa tarkkuutta vaativat rajaukset, piirtäminen ja muistiinpanojen laatiminen.

Esittelyn yhteydessä Samsung latasi verkkoon kattavan videoesittelyn uutuudestaan. Nyt tarjolla on lisää katsottavaa uuden videon muodossa, joka keskittyy erityisesti kynän ja moniajo-ominaisuuksien tuomien etujen esittelyyn.

Galaxy Note 10.1 suuntautuu selvästi opiskelijoille ja bisneskäyttäjille. Kynällä sähköisiin dokumentteihin tekee näppärästi tarkennuksia ja kahden sovelluksen yhtäaikainen ajaminen nopeuttaa työskentelyä.

Uutuuden suositushinta Suomessa on 699 euroa.

2 kommenttia

  1. Tässä huomaa,että mitä hyötyä moniydinprosessorista (tässä tapauksessa neliydin) on!.

  2. Tehokkaan oloinen työkalu. Aika vakuuttavaa.

Kommentointi on suljettu!