LG Optimus Vu Eurooppaan syyskuussa

LG laajentaa helmikuussa esitellyn Optimus Vu:n saatavuutta merkittävästi syyskuussa. Aikaisemmin tämä Samsung Galaxy Note -kilpailija on ollut myynnissä vain Japanissa ja Koreassa. Syyskuussa puhelin saapuu valituille markkinoille Euroopassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa, Keski-idässä ja Keski-Afrikassa. Aika näyttää kuuluuko Suomi tähän listaan.

Optimus Vu:ssa kaikki huomio kiinnittyy suureen viiden tuuman kosketusnäyttöön, jonka tarkkuus on 1024 x 768 pikseliä. Mielenkiintoa näytössä herättää erityisesti älypuhelimille harvinainen 4:3 kuvasuhde. Tämän myötä paneelin pituuserot pysty- ja leveyssuunnassa pienenevät. Kuvasuhde vaikuttaa myös itse laitteen mittoihin, sillä puhelin on leveydeltään peräti 90,4 millimetriä. Paksuutta laitteella on kuitenkin vain 8,5 millimetriä.

Globaaleille markkinoille suunnattu Optimus Vu tarjoaa Terga 3 -piirisarjan, joka sisältää tehokkaan neliydinsuorittimen. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa Android 4.0 -käyttöjärjestelmä, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, kahdeksan megapikselin takakamera ja 1,3 megapikselin etukamera.

Lähde: GSMArena