Alumiinia Galaxy S III:een suojakuorella

Monia tuntui harmittavan Samsungin toukokuisessa Galaxy S III -esittelytilaisuudessa, että korealaisvalmistaja päätyi jälleen käyttämään lippulaivansa päämateriaalina muovia. Villeimmät huhut ehdottelivat laitteeseen muun muassa keraamista pintaa, jollainen jäi kuitenkin tulematta. Jos puhelimeen haluaa kuitenkin hieman arvokkuuden tuntua materiaalien puolesta, kannattaa metsästään Galaxy S III:n kaveriksi asianmukainen suojakuori.

Case-Mate tarjoaa asiakkailleen harjatusta alumiinista rakennetun Barely There Brushed Aluminum -kuoren. Ohut suojus ei tuo liikaa paksuutta itse puhelimeen, mutta suojaa sen taka- ja sivuosat tehokkaasti luoden premium-laitteen tuntua. Suojus maksaa 30 euroa.

Galaxy S III pohjautuu Android 4.0 -alustaan. Sen kuumimpia ominaisuuksia ovat 4,8 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäyttö, 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin, kahdeksan megapikselin kamera ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: Phone Arena

6 kommenttia

  1. Aika surkeaa, kun tuon hintaiseen laitteeseen pitää osta erikseen paremmat kuoret, jos haluaa prestige-version. Mutta minkäs teet…

  2. Alumiininen takakuori… Mielenkiintoista nähdä paljonko tuo huonontaa signaalia. Melkoinen vaikutus on aivan varmasti.

  3. Itellä sg2 ja siinä metallinen takakansi. Huonontaa netti ja gps signaaleja. En suosittele

  4. Melko kummallinen materiaalivalinta jos se todella heikentää signaalia. :-/

  5. Jelly Beania odotellessa!!! Ooi sitä iloa kun pääsee virallista versioo päivittelemään luuriin.

Kommentointi on suljettu!