Nokian Windows Phone 8 -lippulaivassa 4,7 tuuman näyttö?

Verkkoon vuotaneita palasia Nokian tulevista WP8-uutuuksista.

Vieläkö muistatte Eldar Murtazinin? Kyseessä on venäläistoimittaja, joka aiheutti aikanaan pahennusta Nokia-leirissä paljastamalla ennen julkaisua paljon tietoja ja testejä N8-puhelimesta. Herran kommentit ovat viime aikoina olleet vähän niin ja näin, eikä niitä ole liiemmin medioissa noteerattu.

Venäläistoimittajan viimeisin lausahdus on kuitenkin huomioitu maailmalla. Murtazin paljastaa, että Nokia Phi -koodinimellä tunnettu Windows Phone 8 -pohjainen laite sisältää 4,7 tuuman kosketusnäytön. Suurempaan näyttöön ovat vihjailleet myöskin aikaisemmat huhut, joten tämä saattaa pitää paikkaansa. Osassa huhuja Nokia Phi -puhelimeen on lisäksi yhdistetty Lumia 800– ja Lumia 900 -malleista tuttu muotokieli.

Nokian odotetaan esittelevän Windows Phone 8 -pohjaiset laitteensa syyskuun 5. päivä pidettävässä lehdistötilaisuudessa. Arveluissa on, että tuolloin nähdään kolme uutuusmallia. Tuoreen tiedon valossa niiden näyttökoot voisivat sijoittua hyvin seuraavin luokkiin: 4,7, 4,3 ja 4 tuumaa.

Lähde: WMPoweruser

9 kommenttia

 1. toivottavasti nokia phi on varustettu 4,9 ” näytöllä.

  se näyttää ja kuulostaa paljon paremmalta kuin 4,7″ näyttö!

  t. osakkeenomistaja

 2. Erikokoiset tiilet tekevät sekavan vaikutelman.
  Ja mitä muuta eroa noissa näkyy saatavilla oleviin Lumioihin, muuta kuin todennäköisesti isommat näytöt.
  Ei noilla eväillä – vaikka olisi 98695 megapikselin kamera takana.

 3. Toivottavasti tajuavat panostaa tuon ylä- ja alareunoissa olevan ”tyhjän” tilan minimoimiseen mikäli ton kokoista näyttöä aletaan puskemaan. Ja resoluutioon.

Kommentointi on suljettu!