LG vahvistaa: Optimus Vu Suomeen syyskuun lopussa

Hiljattain Optimus Vu:n saatavuuden laajentumisesta ilmoittanut LG vahvistaa puhelimen saapuvan myös Suomen markkinoille. Korealaisjätti kertoo laitteen saapuvan Pohjolaan syyskuun lopussa 549 euron suositushinnalla.

LG Optimus Vu on korealaisvalmistajan toistaiseksi suurin kosketusnäyttöpuhelin viiden tuuman paneelillaan. Näytössä mielenkiintoa herättää erityisesti 4:3-kuvasuhden, joka tekee Optimus Vu:sta valmistajan mukaan loistavan sekä viihde- että työkäyttöön. Kosketusnäyttö on toteutettu IPS-tekniikalla ja se kykenee 1024 x 768 pikselin tarkkuuteen.

Muotoilu tekee Optimus Vu:sta ainutlaatuisen, vaikka sitä vertaisi muihin suurinäyttöisiin älypuhelimiin. Tällaiselle tuotteelle on kysyntää sekä viihdelaitteena että työkaluna”, kommentoi Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin matkapuhelimien tuoteasiantuntija.

Poikkeuksellinen kuvasuhde luo muutamia etuja perinteisiin 16:9-näyttöihin verrattaessa. Se vastaa tavallisen A4-arkin suhdetta, joka tekee dokumenttien tarkastelusta luontevaa. Samalla myös valokuvat osaavat hyödyntää paremmin näytön koko pinta-alaa.

Eurooppaan saapuvan Optimus Vu sisältää NVIDIA Tegra 3 -neliydinsuorittimen. Muita keskeisiä ominaisuuksia ovat Android 4.0 -käyttöjärjestelmä, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, kahdeksan megapikselin takakamera ja 1,3 megapikselin etukamera.

Kooltaan Optimus Vu on 139,6 x 90,4 x 8,5 millimetriä ja se painaa 168 grammaa.

2 kommenttia

  1. vastaava laite jollakin muulla käyttikselä olis itselle kiinnostava ei tuo android kiinnosta hirveesti. Toivottavasti noksulta tulis vastaava windows käytttikselä tai sit jolla vois tuoa meegolla tällaisen.

  2. Ei enää yhtään LG:tä tähän perheeseen Optimus 2x fiaskon jälkeen, vaikka mitä ominaisuuksia olisi. Sitä paitsi, kyllä mä esimerkiksi laajakuvavalokuvia katson mielummin laajakuvanäytöltä 😉

Kommentointi on suljettu!