Tässäkö tuleva Lumia vai pelkkä feikki?

Twitterin kautta verkossa leviää kuva, jossa väitetään esiintyvän palanen Nokian tulevaa neliytimellistä Windows Phone 8 -puhelinta. Kulmikas puhelin vaikuttaa mielenkiintoisen näköiseltä, mutta sen aitouden puolesta ei ole tässä vaiheessa minkäänlaisia todisteita.

Puhelimen yläosassa vaikuttaisi mitä ilmeisimmin olevan sormenjälkilukija. Ehkäpä kyseessä onkin siis vain fanin tekemä konsepti?

Pitkään Nokian ensimmäisiä Windows Phone 8 -pohjaisia älypuhelimia ei tarvitse enää odottaa. Valmistajan uskotaan paljastavan ne 5. syyskuuta New Yorkissa yhdessä Microsoftin kanssa.

Lähde: My Nokia Blog

17 kommenttia

 1. Olemme jo nähneet kaikki Noksun oikeasti ilmestyvät WP8 luurit. 🙂

  1. Oletko varma? PureViewistäkään ei kuultu mitään ennen julkaisua.

   1. Pureviewtä winukalle on turha odotella syksyksi. Muuten tulee odottavan aika pitkäksi.

    1. Siitä varmaan ei ollut kyse, että Kalle odottaisi PureViewiä wp-8 puhelimiin tänä syksynä. Jos luit kommentin ajatuksella, niin ymmärrät että hän tarkoitti, että kaikkia Nokian oikeita tulevia wp8-puhelimia ei välttämättä ole vielä nähty, koska PureViewkin pidettiin salassa julkaisuun asti.

  2. ai ne kuvat vai? nehä oli nii muokattuija ku olla voi?

 2. Tosta näkee heti että kyse on tietokoneella tehdystä kuvasta. Tämä täysin selvä.

 3. Ei vois Applekaan haastaa oikeuteen, kun ei ole suorakulmio pyöreillä kulmilla ;-).

 4. Aika paksu (yli 10-12mm) puhelin,jos tämä pitää paikkansa!!. =(

 5. Ruma kun hevonp****!!! Jps tuota muotokieltä tulevat lumiat noudattaa niin koko maailma on valmis nauramaan nokialle. Tällöin alkaa päteä sanonta menneen talven lumia..

 6. Tyhmät! Ihan sekvä nokia win8 tabletti kuvassa. Siksi tuo sormenlukija ja kaiuttimet ”pohjassa”

  1. Olis kyl kova juttu jos tabletti noksult tulis…

 7. Olisipahan komia, tosin Sony voisi repäistä pelihousut, kun on aika lähellä heidän xperia malleja, riippuen tietysti alaosasta.

  Jälkilukijalle tosin en keksi puhelimessa mitään järkevää / käytännöllistä tekoa? Eikös se ole jo vähän retroa:)?

  1. Jälkilukijaa tarvitaan yritysmaailmassa, jossa puhelin on lukittu salasanalla. Harmittaa jatkuvasti näpytellä koodia.

 8. Feikiltä vaikuttaa. Ei seuraa lainkaan Nokian nykyistä muotokieltä.

 9. Viimeisimpään Apple vs. Samgsung riitaan viitaten – suorakaide pyöristetyillä kulmilla on varattu Applelle, joten muille ei jää muuta mahdollisuutta kuin tehdä eri mallisia puhelimia. Valitettavasti toistaiseksi muut kuin suorakaiteen muotoiset luurit eivät ole suuremmin menestyneet maailmalla.

  Kolmio, neliö, ympyrä ja soikio on todettu toimimattomiksi.

  Oliskohan seuraavaksi vuorossa uudet geometriset kuviot – esim. vihermustaraidallinen kartio?

  1. Hassua joo, mutta Apple mainitsi hyvistä esimerkeistä esim Lumia 800 ja HTC one x mallit (jotka ovat hyvin perinteisen mallisia). Apple on siinä oikeassa, että innovatiiviselle muotoilulle on varaa, liian monet luurit ottavat orjallisesti mallia iphonesta.

 10. Ei voi olla mikään neliytiminen, koska Elop vasta vähän aikaa sitten haukkui moniydinsuorittimet täysin maanrakoon ja tarpeettomiksi.

Kommentointi on suljettu!