Kotelo paljastaa iPad minin muodot?

Tablet-markkinoita hallitseva Apple tulee mitä todennäköisimmin laajentamaan iPad-sarjaansa uudella mallilla vielä kuluvan vuoden aikana. Kesän kuluessa on kiihtyvästi huhuttu pienemmästä iPadistä, joka voisi kantaa esimerkiksi nimiä iPad mini tai iPad air. Se olisi Applen vastaus edullisille Android-tableteille, joita rynnii markkinoille kovalla vauhdilla.

Kiinalainen teknologiaan keskittynyt blogi, Giz-China, väittää saaneensa käsiinsä kuvia kolmannen osapuolen valmistamasta kotelosta, joka on suunnattu Applen pienemmälle taulutietokoneelle. Se vahvistaa osaltaan tiedot alumiinisesta rakenteesta ja ohuemmista sivureunoista. Kotelon perusteella Apple ei olisi myöskään luopumassa takakamerasta, kuten esimerkiksi Google on tehnyt Nexus 7:n kanssa.

Applen uuden iPad sanotaan sisältävän 7,85 tuuman kosketusnäytön. Hinnan huhutaan asettuvan alle 300 dollarin tasolle, joka tekisi siitä merkittävästi nykyistä mallia edullisemman. Viimeisimpien tietojen mukaan laitteen esittely tapahtuisi lokakuussa.

Lähde: BGR

3 kommenttia

  1. Varmaan näyttää aika samalta, kun jo vuodesta 2007

  2. Oma veikkaus että hinta on tosiaan tuo 300$/€ ja tällä rahalla muistia saa 8 gigaa, 16 giganen sitten 379€. Näin ollaan samassa sarjassa 200€:n Androidien kanssa – 50€ lisää tulee laadukkaammasta rakenteesta/materiaaleista ja 50€ brändistä. Mitään suuria ns. rampautuksia en usko nähtävän vaan laite olisi näytön tarkkuutta lukuunottamatta mini-iPad3.

  3. Ei voi vähempää kiinnostaa Apple-tuotteet (muistellaan nyt,mitä aiheutti Android-valmistajille ja varsinkin Samsungille)!!.

Kommentointi on suljettu!