LG:n uusi lippulaiva julki: Optimus G

Optimus G on vihdoin totta. Muutamaan otteeseen korealaisvalmistajan toimesta kiusoittelema lippulaiva on nyt saanut virallisen julkistuksensa. Kyseessä on markkinoiden ensimmäinen LTE-yhteydet ja 1,5 gigagertsin Snapdragon S4 Pro APQ8064 -neliydinsuorittimen yhdistävä puhelin. Uutuus saapuu Koreaan syyskuussa ja muihin maailman kolkkiin myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Puhelimen 4,7 tuuman True HD IPS -kosketusnäyttö on toteutettu LG uudella teknologialla. Se integroi täydellisesti kosketuspaneelin ja näyttölevyn yhteen, jonka ansiosta paketti on entistäkin ohuempi ja kestävämpi. Kosketusnäyttö kykenee 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen.

LG Optimus G perustuu Android 4.0 -käyttöjärjestelmään, jonka päällä lepää valmistajan oma käyttöliittymä. Puhelimen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat 13 megapikselin kamera, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja 2100 mAh:n akku.

Kokoa korealaisvalmistajan uutuudella on 131,2 x 68,9 x 8,45 millimetriä ja se painaa 145 grammaa.

12 kommenttia

 1. Täytyy myöntää että speksit on kovat ja muotoilu tylsän applemaista – eli onnistunutta.

  Ainoa miinus tulisi pintapuolisesti 4.0-version Androidista, joka jättää puhelimen kaupan hyllylle ainakin minun kohdallani.

 2. Enemmän tuosta kyllä S2 tullee muotoilultaan mieleen ku iphone

 3. Hieno ja yksinkertainen muotoilu, ei minusta mitenkään liian iphonemainen.

 4. Eikö LG kuulu Samsung-konserniin?… eli sama,kuin Vertu (kuului) Nokia-konserniin.

  1. Ei kuulu. Molemmat ovat kyllä Etelä-Korealaisia, mutta erillisiä yhtiöitä.

 5. Hyvä, LG osaa erottautua massasta. Kamera kuulostaa hyvältä ja muotoilu on varmaan parasta mitä olen tähän asti nähnyt Android-maailmassa.

 6. Nyt täytyy kyllä kysyä että mikä muotoilu? Minusta tuo on kyllä hirvittävän tylsä ja mitäänsanomaton palikka ja juuri tuolla ei erottauduta mistään massasta. Ite tykkään paljon enemmän SGS III:n muotoilusta.

  Mutta specsit puolestaan kuulostaa pirun kovilta, kamera varsinkin. Parempaa kameraa olisin kyllä toivonut tähän SGS kolmoseenkin.

  1. Tässä taas huomaa miten erilaisia mielipiteitä muotoilustakin voi olla. Mielestäni taas sgs3 on mitäänsanomaton muoviläpyskä kun tuo taas yksinkertaisuudessaan tyylikäs, sopisi hyvin toimistoihin tai classic-tyylitietoisille.

   1. Tuo mitään sanomaton muoviläpyskä on tämän hetken kuumin puhelin, joten näköjään monet eivät ole kanssasi samaa mieltä. Enkä kyllä ymmärrä tuota muoviläpyskä nimitystä. S3 on hyvin yhtenäinen paketti, joka ei rutise tms ja sopii ehdottomasti muotitietoisille.

    1. Ei tarvi ottaa mun kommentteja aina noin raivokkaan henkilökohtaisesti. Sanoin että kyseessä on Minun mielipide, ei Sinun mielipide.

   2. niiin makuasioitahan nuo aina on. minusta tuo näyttää lähinnä joltain viimeiselemättömältä protokappaleelta. SGSIII on mielestäni paljon ”yleellisemmän” ja kalliimman näköinen kuin tämä, vaikka monet eivät sen ulkonäöstä pidäkään jostain syystä. Eniten kuitenkin pidän Lumia 800/900 tyylisestä muotoilusta:)

 7. musta suorakaide, ihme ettei apple oo jo haastanu oikeuteen tätäkin

Kommentointi on suljettu!