Nokia käynnisti Belle Refresh -päivityksen jakelun N8-, E7-, C7-, X7, C6-01 ja Oro -puhelimilleen

Nokia hellii käyttäjiään jälleen uudella ohjelmistopäivityksellä. Yhtiö ilmoittaa tukifoorumillaan, että Nokia Belle Refresh -päivityksen jakelu N8-, E7-, C7-, X7, C6-01 ja Oro-puhelimille on käynnistetty. Nokia E6:lle päivitys ilmestyy vielä kuluvan viikon aikana, mutta Nokia 500 -mallin omistajat joutuvat odottamaan Belle Refresh -versiota muutaman ylimääräisen viikon.

Paketin keskeisiin parannuksiin kuuluu uusi selainversio, joka tukee HTML5-sovelluksia. Mukana toimitetaan uusia widget-minisovelluksia, Microsoft Office Mobile App -toimistosovellukset ja uusi versio Nokia Kartta -palvelusta. N8:lle päivitys tuo kuvaukseen liittyviä ohjelmia, kuten 808 PureView:stä tutun kuva-widgetin.

Oman puhelimen voi päivittää suoraan verkon yli niin kutsuttuna OTA-päivityksenä laitteesta löytyvällä Ohjelmiston päivitys -sovelluksella Jos uutta versiota ei vielä löydy, kannattaa odottaa muutama päivä. Päivityksen jakelu laajenee vaiheittain kattamaan koko malliston seuraavien viikkojen aikana.

Lähteet: Nokia Support Discussions & My Nokia Blog

5 kommenttia

  1. Tällainen sen olisi pitänyt olla N8:n julkaisukohtana 🙁

  2. ”mutta Nokia 500 -mallin omistajat joutuvat odottamaan Belle Refresh -versiota muutaman ylimääräisen viikon”

    Väärää tietoa jaettu toimituksen ajankohdista eri puhelin malleille,mulla ainakin tuli 500:n päivitys 30.8:tta,mutta toiseen perheemme puhelimeen N8 ei ole vielä tullut.

    1. eipä ole tulut nokia N8-OO malliin päivitystä ei!…..joku kehtasi jo 28 päivä valehdella että oli saanut tuohon malliin päivityksen muttei sitä ole kuulunut! kyseessä oli kuitenkin täysin supisuomalainen julli joten turha puhua jöötiä! tod.näk juuri tuo n8 saa odottaa tuota päivitystä tuon muutamia viikkoja!

Kommentointi on suljettu!