LG:llä kova luotto uuteen Optimus G -malliin, uskoo nousuun älypuhelinmarkkinoilla

Pahasti älypuhelinmarkkinoilla jalkoihin jäänyt LG uskoo vielä nousevansa markkinoilla parempaan asemaan. Yhtiön myynti on viime vuosina ollut laskussa, sillä LG ei ole kyennyt tuomaan markkinoille Samsungin Galaxy S– tai Applen iPhone-malliston kaltaisia suosikkituotteita. Valmistajan huippuvuodet matkapuhelinmarkkinoilla sijoittuvatkin aikaan ennen kosketusnäyttöpuhelinten suurta suosiota.

LG on jo pitkään yrittänyt nousua älypuhelimissa tässä kuitenkaan onnistumatta. Korealaisvalmistajalla on joka tapauksessa kova luotto uuteen lippulaivaansa, Optimus G:n.

LG on ollut altavastaajana älypuhelimissa. Tulemme kuitenkin varmasti lisäämään markkinaosuuttamme Optimus G:llä”, kertoi LG:n edustaja Jinny Lee Korea Times -julkaisulle.

Leen mukaan uuden lippulaivan nimessä oleva G viittaa sanaan great, eli mahtava. Puhelimessa on uutta teknologiaa edustava näyttö, joka on entistäkin ohuempi ja kestävämpi. Se on rakennettu G2 Touch Hybrid -teknologialla, jossa kosketus- ja näyttöpaneelit on integroitu aiempaa tiiviimmin yhteen.

Optimus G:ssä on 4,7 tuuman kosketusnäyttö, joka yltää 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen. Laite perustuu Android 4.0 -käyttöjärjestelmään sekä tarjoaa LTE-yhteydet ja 1,5 gigahertsin neliydinsuorittimen.

Puhelin saapuu Koreaan syyskuussa ja maailman markkinoille myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Lähde: Korea Times

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!