Samsung Galaxy Note II tulee 5,5 tuuman näytöllä ja Android 4.1 Jelly Beanilla

Korealainen Samsung on tänään esitellyt toisen sukupolven Galaxy Noten. Luontevasti Galaxy Note II -mallimerkintää kantava uutuus on niin sanottu hybridi, joka pyrkii yhdistämään älypuhelimen ja tabletin parhaat puolet. Se on tarpeeksi kompakti kulkemaan housujen taskuissa, mutta tarjoaa perinteisiä älypuhelimia selvästi suuremman kosketusnäytön koteloon integroidun kynän kera.

Alkukesästä julkaistun Galaxy S III:n muotoja noudatteleva Galaxy Note II saapuu markkinoille lokakuussa. Puhelin tarjoaa edeltäjäänsä suuremman 5,5 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä. Kosketusnäytön 16:9-kuvasuhde mahdollistaa elokuvamaisen katseluelämyksen ja sopii mitä mainioimmin HD-elokuvien katseluun.

Keskeisessä osassa uudessa Galaxy Notessa on S Pen -kynä, joka on nyt aiempaa ergonomisempi. Pidempi ja paksumpi kynä tarjoaa paremman otteen ja tarkemman kirjoitus- sekä piirtämiskokemuksen.

Tehoja Galaxy Note II:sta löytyy rutkasti. Sisällä hyrrää 1,6 gigahertsin Exynos-neliydinsuoritin.

Monet ottavat iloisena vastaan varmastikin tiedon siitä, että uutuus tulee markkinoille suoraan uusimmalla Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmällä. Tämä takaa Samsungin mukaan entistäkin paremman graafisen suorituskyvyn sekä tuo mukanaan muun muassa tuen Google Now -hakupalvelulle.

Uutuus on saatavilla 16, 32, ja 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettuna. Akusta löytyy kapasiteettia huimat 3100 milliampeeria. Laitteen takana on kahdeksan megapikselin kamera ja edessä 1,9 megapikselin kamera. Koko paketti on saatu mahtumaan 9,4 millimetriä paksuun rakenteeseen.

Samsung Galaxy Note II:n suositushinta Suomessa on 699 euroa.

19 kommenttia

 1. Eei hitto samppa on taas panostanut desingiin… Ja tätä sontaa ihmiset ostaa reppukaupallaa??

 2. Missä se luvattu 13 Mpikselin kamera on!!. ;(

  1. Mitään 13 megapixeliä ei ole missään vaiheessa luvattu, se oli vain huhu.

 3. Kyllä Samsung vaan osaa…Koko paketti on saatu mahtumaan 9,4 millimetriä paksuun rakenteeseen!. =)
  😉

 4. http://www.taloussanomat.fi/files/panorama_22430081_H1079691.jpg

  Verratkaa nyt iPhonen ja Samsung Galaxyjen (S III ja Note) desingia. Ei ole ihme että Apple koittaa kieltää Galaxyjen myynnin, ovat kuin eri planeetoilta muotoilussaan, eikä todellakaan Applen eduksi. Saa nähdä kuin paljon näyttöään kasvattava iPhone 5 tulee näyttämään Galaxyilta, todennäköisesti paljon. Samsungin muotoilu on mennyt huimasti ohi Applesta se on pakko sanoa, eikä tekniikkakaan ole jäljessä.

 5. Mutta tässähän on se Applen yksinoikeusmuotoilu:
  Suorakulmio, missä pyöristetyt kulmat.

 6. Ja henkka. Lopeta tuo turhien virstien laittelu!!!!!!!

 7. Huh huh on se kone. Harmi et menee Lokakuulle myyntiin tulo. Mut heti kyllä ostan ku vaan laitetta saa. Voi voi vieläköhän Apple kehtaa tuoda 5;n markkinoille. On meinaan pikkusen noi Omenat kalpeita Sampan vehkeitten rinnalla. Ei voi muutakuin onnitella Samppaa taas on mailman ykkös luuri luotu

  1. Ensimmäinen Note hävis iPhonelle ja niin häviää tämäkin. Samsung rikkoo taas törkeästi Applen patentteja eli myyntikielto tulee aika äkkiä

 8. Melkoinen paketti jälleen Sampalta. Toivon että vuosi 2013 tuo tullessaan innovaatisuutta Sampalle myös materiaalien valintaan. SGS3 ja nyt Note2 ovat toivottavasti muovisuuden viimeiset tuotteet.
  Rauta on enemmän kuin kunnossa, mutta materiaalivalintoihin kaipaisi pientä parannusta.

Kommentointi on suljettu!