Sonyn uudessa Android-lippulaivassa 4,6 tuuman HD-näyttö ja 13 MP:n kamera: Xperia T

Japanilainen Sony on esitellyt älypuhelinmallistonsa seuraavan lippulaivan, joka tunnetaan nimellä Xperia T. Valmistaja hehkuttaa uutuuden tarjoavan älypuhelinmarkkinoiden parhaimman HD-kokemuksen. Puhelin nähdään markkinoilla mustana, hopeisena ja valkoisena.

Sony Xperia T sisältää 4,6 tuuman Reality Display -kosketusnäytön, joka hyödyntää japanilaisvalmistajan Mobile BRAVIA Engine -tekniikkaa ja kykenee 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen. Puhelimen takana koreilee 13 megapikselin Exmor R -kamera, joka syttyy kuvausvalmiiksi unitilasta hieman reilussa sekunnissa. Laadukkaiden still-kuvien lisäksi kameralla voi tallentaa 1080p-tason videokuvaa.

Puhelimen sisällä jyskyttää 1,5 gigahertsin Qualcomm Krait MSM8260 -tuplaydinsuoritin. Tallennustilaa löytyy 16 gigatavun verran ja sitä on mahdollista laajentaa microSD-muistikorttilla. Uutuuden muita ominaisuuksia ovat HSPA+, MHL, NFC, WiFi, Bluetooth ja FM-radio. Xperia T pohjautuu Android 4.0 -käyttöjärjestelmään, mutta tulee päivittymään uuteen 4.1 Jelly Bean -versioon. Puhelimesta löytyy myös tuki PlayStation Certified -peleille.

Kokoa XperiaT:llä on 129,4 x 67,3 x 9,35 millimetriä ja painoa 139 gramman verran.

Sony Xperia T saapuu markkinoille seuraavien viikkojen aikana.

2 kommenttia

  1. Näköjään tämä isojen näyttöjen buumi on taas huipussaan. Aavistelin jo pientä hiipumista innossa HTC:n mallien jälkeen.

    Olenko ainoa joka on yllättynyt isojen näyttöjen paluusta? Mistähän tämä uusi buumi johtuu? Voiko Nokian satsaus isoihin näyttöihin riittää aiheuttamaan tämän?

  2. Voi osittain johtua siitä, että suuri resoluutio on vaikea saada ahdettua 3.7 tuuman näyttöön.
    Lisäksi halutaan ainavain parempi media kokemus

Kommentointi on suljettu!