Firefox taipuu nyt myös Android-tableteille

Kesäkuussa Mozilla esitteli Firefox-selaimensa Android-versiosta täysin uudistuneen paketin. Uudistuneen selaimen keskeinen parannus koski käyttöliittymää ja sen nopeutta. Ero entiseen oli merkittävä, sillä uusi käyttöliittymä rakennettiin Androidin natiiveja elementtejä hyödyntäen. Samalla ilme muuttui nykyaikaisempaan suuntaan.

Nyt uusittu selain on käytettävissä myös Android-tableteilla. Mukaan on saatu Firefox-käyttäjille tutut ominaisuudet, kuten selaushistoria, kirjanmerkit sekä salasanojen ja muiden lomaketietojen tallentuminen muistiin. Tiedot eri laitteiden välillä voi helposti synkronoida Firefox Sync -palvelun kautta.

Mozilla kehuu selaintaan mobiilimaailman turvallisimmaksi. Yhtiö kunnioittaa käyttäjän yksityisyyttä ja turvallisuutta muun muassa tukemalla seuraavia ominaisuuksia: Do Not Track, Master Password ja HTTP Strict Transport Security.

Firefoxin voi ladata Android-laitteelleen Google Play -kaupasta.

Lähde: Mozilla

3 kommenttia

  1. Olen pari päivää testaillut tätä ja hyvältä vaikuttaa. Nopeudessa ei aivan päästä Chromen tasolle, mutta iso plussa tulee siitä, että lisäosat toimivat. Taitaa olla tällä hetkellä ainoa mobiiliselain, jossa toimii Ad-Block.

  2. Juu ei sit kannata vaivautua latamaan oli aika surkee selain

  3. miksi surkea?

    käytän tätä
    note 10.1:llä ja aivan jees. vielä flash liitännäinenkin asentu kivasti ja netti toimii hyvin.

Kommentointi on suljettu!