Kuvissa Nokian tuleva Windows Phone 8 -puhelin?

Syyskuun 5. päivä lähestyy ja niinpä Nokiaan liittyvät laitevuodot kasvavat. Olemme kuulleet huhuja Nokia Phi -koodinimellisestä Windows Phone 8 -puhelimesta, mutta nyt keskiössä on Arrow-kehitysnimeä kantava uutuus.

Nokia Arrow on tiettävästi edullisemman hintaluokan Windows Phone 8 -puhelin. Kuvien perusteella uutuus tulee markkinoille useissa eri väreissä, ainakin punaisena, keltaisena, sinertävänä, hopeisena/valkoisena ja mustana. Nokia on painottanut värien tärkeyttä, joten ei ole yllättävää, että valmistaja jatkaa eri vaihtoehtojen tarjoamista myös tulevissa Lumia-puhelimissaan.

Huhujen mukaan Nokian tulee esittelemään ensi viikon keskiviikkona ainakin kaksi Windows Phone 8 -puhelinta. Aika näyttää nähdäänkö tilaisuudessa myös kolmas uutuus, johon viittaavia huhuja on myös liikkunut.

Lähde: My Nokia Blog

13 kommenttia

 1. Kieltämättä käsittämättömän ruma.

 2. Onnea vaan Nokialle… Tommosella hirvityksellä viimeisienkin ostajien luulisi lähtevän

 3. Ei kaikki halua harmaata tai mustaa puhelinta. Huomatkaa että myös noi ”perinteiset” sävyt on tarjolla. Pekän rupusen takakansi kuvan perusteella on aika paha arvioida vielä kokonaisuutta.

 4. Hyvältähän toi näyttää. Eri värejä tarjolla, mistä plussaa. Nappulat kuin Lumiassa, ja hyvin yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu. Huom tuo keltainen blurry cam kuva on vähän erilainen kuin nuo rivissä olevat.

  1. Olisko lumia 710 seuraaja kyseessä. Näyttää siltä, mutta pikkaisen paremmalta.

 5. Tämä ei ole totta. Ei nokia todellakaan tee mitään saippuarasioita vaan kyllä sieltä tulee asiallisen näköisiä luureja.

  Tämä on joku pörssipelaajien kusetus että saa vielä halvalla tankata vähän nokiaa ennenkuin kurssit alkaa nousemaan todenteolla.

 6. Aivan hirveä näköinen luuri, toivottavasti käy kuin N8:n kanssa ja näyttää “luonnossa” paremmalta.

 7. Joo rumia tosiaan näyttåä aivan pikkulasten leikkipalikoilta tms. Eivät voi olla aitoja, ainakin toivon etteivät ole.

 8. ai samperi näyttää pahasti että on aplen omistamat pyöristykset kulmissa….

 9. Tylsempi,kuin Nokia Lumia 800/900 mallit!!.
  Suuri Nokia WP8 FLOPPI tulossa tällä linjalla!.

 10. feikki! katsokaapas ylä ja alakuvan eroja..

Kommentointi on suljettu!