Nokia Lumia 820:n prototyyppi vuoti verkkoon

Huhumylly Nokian ympärillä kiihtyy kulovalkean tavoin. Eilen uutisoimme näistä kuvista ja nyt Lumia 820 -malliksi väitetyn puhelimen prototyypistä, joka kieltämättä vaikuttaa erittäin aidolta. Se saattaa hyvinkin nähdä päivänvalonsa ensi viikon keskiviikkona New Yorkissa pidettävässä lehdistötilaisuudessa.

Hongkongilaisen lähteen mukaan kuvissa esiintyvä laite perustuu Windows Phone 8 -alustaan ja tarjoaa RAM:ia 335 MB:tä. Käyttömuistin vähäinen määrä viittaa ehdottomasti siihen, että kyseessä on alemman hintaluokan Windows Phone 8 -puhelin. Esimerkiksi Samsungin uudesta ATIV S -mallista löytyy gigatavun verran RAM-muistia.

Rakenteeltaan puhelin vaikuttaisi pitävän yllä N9:n muotokieltä. Muutoksia on kuitenkin nähtävissä, kuten aavistuksen pyöristetyt kulmat, jotka saavat laitteen varmastikin tuntumaan kädessä hieman miellyttävämmältä.

Lähde: The Verge

11 kommenttia

 1. 335 MB??? Mitä ihmettä! Onneksi tämä on vain huhu.

 2. Eipä oikein enään vakuuta,kun tuo tyyli/muoto on jo nähty!!. 🙁

 3. kivat pyöristetyt kulmat, hyvältä näyttää.

  Mutta nyt tuli ” mitä helvettiä ” -tunne, kun luin että päälle 300 ramia. Se tonni ois hyvä. 😛

 4. kivat pyöristetyt kulmat, hyvältä näyttää.

  Mutta nyt tuli ” mitä helvettiä ” -tunne, kun luin että päälle 300 ramia. Se tonni ois hyvä. 😛

 5. Muistakaas, että tämä on _prototyyppi_.

 6. N9/ Lumia 800/900 hienoimmat puhelimet markkinoilla. Olen todella iloinen jos tässä muotoilussa pysytään. Yksi malli vuodessa , jossa rautaan yms päivityksiä ja pikkuvikoja korjaillen ja ehkä välillä pientä piritysruisketta ulkonäköön yksityiskohdilla, tässä on puhtia pitkäksi aikaa.

 7. Kuvat näyttävät epä-aidoilta, aivan kuin leikkaa-liimaa tyylillä olisi ne tuon ukkelin käteen laittanut. Lisäksi varjot näyttävät tekaistuilta.

 8. ==jake==
  Ulkokuori ei merkkaa kovinkaan paljon,jos sisuskalut ovat PASHAA (eli paskaa)!!. 🙁

  1. Tuossa pöydällä hyrrää lumia 800. Helvetin sulava ja nopea, vaikka toki android maailmassa noilla tehoilla ei mihinkään pötkittäis. Eiköhän tässä nähdä pian tehokkaita wp luureja niin sekin ”vaatimus” on sitten pois alta.

 9. siinä 820 mallissa on Vergen mukaan 1 giga ramia, 1.5 gigahertsin tuplaydin prosessori ja 8 gigaa muistia

 10. Hauska katsoa näitä vanhoja uutisia jälkikäteen. 🙂

  Tuokin on nyt selvä Lumia 720

Kommentointi on suljettu!