Samsung lupaa: Android 4.1 Jelly Bean pian Galaxy S III:lle ja Galaxy Note 10.1:lle

Huhut uumoilivat Android 4.1 Jelly Bean -päivityksen saapuvan Samsungin nykyisille huippumalleille Galaxy Note II:n esittelyn yhteydessä 29. elokuuta. Aivan tähän korealaisvalmistaja ei pystynyt, mutta paljasti IFA-messuja ennakoivassa lehdistötilaisuudessa päivityksen saapuvan Galaxy S III:lle ja Galaxy Note 10.1:lle erittäin pian.

Uusi alustaversio on näillä näkymin tulossa aikanaan myös alkuperäiselle Galaxy Notelle. Yhtiö ei tätä virallisesti sanonut, mutta laite esiintyi päivitystä esittelevissä kalvoissa. Galaxy S II:n kohtalo jäi suureksi kysymysmerkiksi. Huhut ovat vihjailleet Samsungin työstävän Jelly Bean -pakettia myös kyseiselle mallille, mutta mitään varmistusta tähän ei ainakaan vielä saatu.

Android 4.1:n merkittävin parannus edellisiin versioihin nähden on nopeus. Google on panostanut paljon käyttösulavuuden parantamiseen ja Jelly Beanin myötä perustoiminnot kotinäkymien vaihtelusta sovelluksien availuun pitäisi hoitua aiempaa sujuvammin.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Android 4.1:n merkittävin parannus edellisiin versioihin nähden on nopeus. Google on panostanut paljon käyttösulavuuden parantamiseen ja Jelly Beanin myötä perustoiminnot kotinäkymien vaihtelusta sovelluksien availuun pitäisi hoitua aiempaa sujuvammin.

    Toivottavasti Google lupaa myöskin nämä asiat!.

  2. Hyvä Google! Kun lupaisitte senkin että JB tulee pian, eikä viikon päästä.

  3. Tosiaan saisi tulla viimeistään tulevan viikon aikana!

  4. Tulee myös Galxy Notelle aikanaan. No kiva kiva tähän voi mennä vuosiki. No ihan sama mulle kun Note vaihtuu Note2:n heti kun vaan sen saa.

Kommentointi on suljettu!