Vakuuttavan näköinen seuraavan sukupolven iPhone esiintyy videolla

Verkossa leviää GSM Israel -sivuston kuvaama video, jonka päätähtenä väitetään esiintyvän kuudennen sukupolven iPhonen. Toimintakuntoinen laite kyseessä ei ole, mutta kuoriltaan ja olemukseltaan sen pitäisi esittää uutta iPhonea. Videon puhelin noudattelee samaa ilmettä, johon olemme törmänneet aiemmissa kuvavuodoissa.

Useat yhteneväiset vuodot antavat hyvän syyn olettaa, että huhuissa on perää. Tosin Apple ei ole ainakaan julkisesti puuttunut niihin, kuten se teki aikanaan julkisuuteen ennen aikojaan livahtaneen iPhone 4:n kanssa. Pieni skeptisyys asian suhteen on siis edelleen paikallaan.

Applen odotetaan virallistavan uuden iPhonen syyskuun aikana. Viimeisimmät huhut puhuvat 12. syyskuuta pidettävän julkistustilaisuuden puolesta.

Lähde: Phone Arena

23 kommenttia

 1. Ei ole ihme,jos alamäki myynnin kannalta alkaa kun iFööni 5 tulee myyntiin (ja olisi Applelle ihan oikein myös)!.
  TYLSÄ!!.
  Jopa Samsung Galaxy S3 tai Nokia Lumia 900 ovat tyylikkäämpiä!.

 2. Kyllä on tosiaan ruma, tylsä ja vanhanaikainen ulkonäkö. Tuohon sitten iOS6, mikä ei tuo juuri mitään uutta, niin kyllä monet muut valmistajat lisää kunnolla etumatkaa nyt iPhoneen parhaimmilla malleillaan.

 3. Vaikka onkin tylsä ja toistaa vanhaa niin tuleehan tuo myymään kymmeniä miljoonia. Aivan sata varmasti.

 4. Samanlainen kuin kaikki muutkin Applen iphonet ja 4″ tuuman näyttö. Eivät houkuttele todellakaan, etenkään kun ei ole widgettejä, sillä ne ovat älypuhelimen suola.

  1. Blah, niiden oikea tarve on mielestäni pieni- jos haluaa silmäillä jotain pientä nopeasti. Onhan iosissakin se vetopalkki josta näkee nämä pikkuasiat kerralla- puhelut, säät sun muut.

   1. Itselleni niillä on merkitystä. Ne tekevät älypuhelimesta älypuhelimen näköisen.

 5. Vakuuttavan näköinen? Tossahan ei ole YHTÄÄN mitään vakuuttavan näköistä. Täsmälleen samanlainen puhelin kuin aiempi. Lisätään vaan 1 icon rivi ja whee ostatetaan uus iPhone tyhmällä kansalla. Luvataan 200 uutta feturee iOS6, mut todellisuudessa ei mitään näkyvää tule olemaan siinäkään. Vähän tuoreempi rauta ja LTE on ainoat uudistukset tossa vehkeessä. LTE:lläkään ei meillä täälä tehdä mitään.

  Turha vekotin. Odotan innolla Nokia Lumia 920.

  1. Tässä jutun kirjoittaja tarkoitti kaiketi oikean näköistä puhelinta.

  2. Siinäpä odotat lumiaa joka häviää ensimmäisellekkin iPhonelle. iPhone ja iOS tulevat aina olemaan parempia kuin yksikään Android ja wp puhelin.

   1. Itseäni ei kiinnosta lumiat ennen kun niissä on oikeasti hyvä rauta ja ominaisuuksia joiden ansiosta minun pitäisi ostaa se. Nykyiset ovat jo kohtullisia mutta eivät pärjää kaikilla osa-alueilla muille luureille (poisluettuna Symbian). Tällä hetkellä kuitenkin Symbianissa on kaikki mitä tarvitsen vaikka monet ovat erimieltä.

  3. Ja miksi edes pitäis muuttaa jtn mikä on täydellinen?

   1. Sepä se! Oishan tuota iPhone syytä muuttaa.

 6. Klassinen ja tyylikäs ei vanhene. Designillä on jo aikamoinen status, kaikki tunnistaa iphonen. Tuskin lähdetäänkään muuttamaan liiemmin ulkonäköä kun ei ole tarvetta. Luuri on yksinkertainen ja toimiva. Käyttäjät ovat tyytyväisiä, homma on nopeaa ja luurilla voi tehdä kaiken mitä luurilla pitää tehdä nykyään. Tulee myymään paljon.

 7. Teemu! Miksi jutussa lukee ”kuudennen sukupolven iPhone” ? Eikö pitäisi lukea viidennen sukupolven iPhone?

  1. Koska iPhone 1/2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S

 8. Jep! Kerrankin (?) ::Jake:: :n kanssa samaa mieltä. Todella tyylikäs tuo tuleva iPhone5, jos tuollaisena tulee. Näytön suhde koko kapulaan on paljon parempi 5:ssa kuin 4S:ssä. Ja nyt näytön koko tulee hyväksi ja tarkkuus kruunaa käytettävyyden. Odotan mielenkiinnolla …ja harkitsen hankkimista, kun Nokian Winttiluureja en halua.

 9. Faktahan on se että totta kai tuo tulee myymään miljoonia vaikkei designia ole uudistettu (ainakaan tämän kuvan perusteella). Vaikka saattaakin olla tuttu ja turvallinen, mikä vetoaakin moneen ostajaan, näkisin silti mielelläni uutta muotoilua.

 10. ”GSMIsrael, this weekend, claimed a world exclusive iPhone 5 hands-0n. Though, their hands were actually on a plasticky mockup built by a case maker. By the way, thanks for tipping us 30 times.”

  1. iPhone5:sta vuotaneen materiaalin määrän perusteella tuo taitaa silti olla 95% oikean laitteen näköinen. Video kadottaa aika helposti yksityiskohdat. Tämän tasoisella videolla voisi olla aika vaikea erottaa kumpi on kumpi.

   Toisaalta kuulostaa aika ihmeelliseltä jos ammatiblogaajat eivät ole erottaneet muovista tekelettä aidosta laitteesta. Jo painossa on selkeä ero.

 11. Miksiköhän Apple ei siirry microUSB:hen vaikka on standartoinut sen muiden valmistajien kanssa. Tarjoavat vain sovitinta…

  Saa nähdä kuinka kauan Apple voi jatkaa vanhalla konseptilla ennen kuin myyntimäärät alkaa kääntyä nykyaikaisempien käyttisten puolelle…

  1. Lisälaitebisnes. Jos apple käyttäisi aamaa microUSB-liitintä kuin muut valmistajat,olisi kaikki lisälaitteet yhteensopivia samojen liaälaitteiden kanssa. Tämä taas helpottaisi luurin vaihtamista Applesta toiseen koska kaikki ne 500e ostetut lisälaitteet olisi yhteensopivia vaikkapa Androidin kanssa… Bisnestä, silkkaa bisnestä.

Kommentointi on suljettu!