Nokialta ja JBL:ltä uusi NFC-kaiutin: PlayUp

Matkapuhelinvalmistaja Nokia ja äänentoistoon erikoistunut JBL ovat julkaisseet seuraajan viime vuonna esitellylle Nokia Play 360 -kaiuttimelle. Pitkää JBL PlayUp Portable Wireless Speaker for Nokia -nimeä kantava kaiutin saapuu markkinoille vielä ennen vuoden loppua ja sen suositushinta on 149 euroa.

Edeltäjänsä muotoja noudatteleva PlayUp tulee myyntiin useissa eri väreissä: valkoinen, musta, keltainen ja syaani. Kaiuttimen viralliset mitat ovat 118 x 118 x 128 millimetriä ja se painaa 760 grammaa. Se tukee NFC- ja Bluetooth-tekniikoita, mutta mahdollistaa laitteiden liittämisen siihen myös perinteisellä 3,5 millimetrin johdolla. Sisäänrakennettu akku tarjoaa toistoaikaa kymmenen tuntia.

Kaiuttimen taajuusalue on 85Hz – 22kHz (-6dB). Ääntä siitä lähtee maksimissaan 89 desibelin verran, joka jakautuu JBL-teknologian ansiosta tasaisesti joka puolelle.

Nokia paljastaa tulevien Windows Phone 8 -pohjaisten Lumia-puhelintensa tukevan NFC-tekniikkaa. Niinpä ne voidaan parittaa PlayUp:n kanssa lyhyellä kosketuksella kaiuttimeen.

Lähde: Nokia Conversations

1 kommentti

  1. mahtaisikohan muidenkin valmistajien/käyttiksien kännykät toimia ton kanssa, kun on ollu ennenkin ongelmia esim nokian n9->android nfc siirto ei ole onnistunut, ei luulisi olevan muusta tän kaiuttimen kohalla kyse kun et kaiutin kertoo bluethoot tietonsa nfc tagina jolloin ei luulisi et puhelimen merkillä/käyttiksellä olisi väliä nfc käytössä.
    tokihan noi normaalit bluethoot liittämiset ja 3,55mm plugit sit toimii mut miten ton nfc toiminnon kanssa.

Kommentointi on suljettu!