Voisiko Nokia esitellä myös tabletin keskiviikkona?

Huhut ja odotukset Nokian ja Microsoftin 5. syyskuuta pidettävää yhteistilaisuutta kohtaan kasvavat. Jos huhut käyvät toteen, on Nokialla käsissään erittäin mielenkiintoinen tuotevalikoima. Vaarana on kuitenkin se, että kaiken hypetyksen ja odotuksien jälkeen Nokian julkistus nähdään pettymyksenä, jos PureView-malli ja muut huhutut uutuudet jäävät saapumatta.

Kiinalaissivusto WPDang kertoo saaneensa käsiinsä Nokialle kuuluvaa kuvamateriaalia, jossa esiintyy vihje taulutietokoneesta. Laite tulisi luonnollisesti perustumaan Windows 8 -alustaan, joka pelaa hyvin yhteen Nokian tulevia älyluureja vauhdittavan Windows Phone 8:n kanssa.

Nokian on pitkään huhuttu työstävän omaa tablettia. Yhtiö itse on kuitenkin asian suhteen ollut erittäin vaitonainen. Maaliskuussa muotoilujohtaja Marko Ahtisaari kuitenkin kertoi, että kuluttaa kolmannen ajastaan tablet-laitteen kehittämisen parissa.

Lähde: es’ PhoneBlog

4 kommenttia

 1. Kyllä voi ilman muuta. Kyllähän se tiedostetaan, siis ihan suoraan Nokian kertomanakin, että Nokia on kehittänyt tablettia jo todella kauan. Tästä ei ole juuri uutisoitu viime aikoina mutta jo keväällä Nokialta sanottiin että tablet on aikataulussaan.

  Nyt julkaistaan Win8:n tablettiversio ja johan Samsungikin esitteli oman siihen perustuvan Tabletin niin miksipä ei Nokia?

  Olisin hiukan yllättynyt jos Nokia ei toisi Win8 tablettia nyt markkinoille? En ymmärrä miksi tieten tahtoen jättäytyisi pois tästä.

  Eli summar summarum. Oma näkemykseni on että Nokia julkaisee Win8 tabletin tällä viikolla. Sekä rauta että käyttöjräjestelmähän on valmiina.

 2. Jos Nokia tuo Windows 8 tabletin markkinoille päätän Surfacen oston suhteen näillä kriteereillä:

  * Hinta ( Halvempi voittaa )
  * Taka -ja etukamerat. ( Parempi voittaa )
  * Sovellukset ( Navigaattorit, Nokia tv.t yms… )
  * Ulkonäkö + Näppäimistö

  Jos tulee Nokialainen hyvä niin ilman muuta. Surface on kyllä todella hyvä, että ehkä se. Keskiviikkona nähdään.

  Näkeeks tosta Nokia äänen linkistä sitä tapahtumaa videolta?

 3. Huippumallissa ei tule olemaan ainakaan muistikortti-paikkaa,vaikka puhelimen oma muisti onkin suuri!!. ;(

Kommentointi on suljettu!