Huomenna julkistettavat Nokia Lumiat uusissa kuvissa

Nokian todennäköisesti huomenna julkistamista Lumia-malleista on levinnyt verkkoon uusia kuvia. Kyseessä ovat tiettävästi Lumia 820– ja Lumia 920 -nimiä kantavat laitteet, jotka edustavat Nokian Windows Phone 8 -pohjaisten puhelinten ensimmäistä aaltoa.

Kuvien lisäksi uutuuksien ominaisuuksista on valunut julkisuuteen mielenkiintoisia tietoa. Niiden mukaan Nokia olisi lähtemässä mukaan langattomaan lataukseen. Kuvissa esiintyy latausalusta, jonka päällä laitteita voidaan ladata. Tämä olisi ensimmäinen kerta, kun Windows Phone -puhelinta olisi mahdollista ladata langattomasti.

Uusimpien huhujen mukaan Lumia 920 -mallin mahdollinen PureView-kamera olisi jäämässä tynkäversioksi Nokia 808 PureView -mallin tarjoamasta kamerasta. Mukana olisi tiettävästi kahdeksan megapikselin kamera, joka ei varmastikaan pysty samoihin temppuihin kuin 808 PureView:n 41 megapikselin sensori. Ehkäpä Nokian kannattaisikin tässä tapauksessa suosiolla tiputtaa PureView-brändi pois ja säästää se tulevaisuuden koitoksia varten.

Lähde: Engadget

12 kommenttia

 1. Nokian valttikortti eli Pureview on jäämässä pois Nokia Lumia 920 mallista?.

  1. älä huoli. kyllä se sieltä tulee vaikka ei välttämättä siinä 808 muodossa

   1. Ei nyt mistään huolestumaan tartte lähteä, mutta onhan tuo nyt ihan p*s***…

 2. Niin kauan kun kuvissa ei näy jotain vähän haastavampaa renderöitävää, kuten esim ihmiskättä, niin en usko aidoiksi.

 3. punaisessahan on pyöreät kulmat! o-ou..

  1. Niin ja Apple on patentoinut myös langattoman latauksen.

 4. Onks tää renderöinti joku uus muotisana ku jokaisen artikkelin kommenteissa pitää siitä mainita?

  1. Vaikea uskoa, että mitään 8 megapikselin kameraa laittavat. Tyhminkin myynti-osasto osaisi kertoa miten sellaisen ”lippulaivan” myynnille käy.

   Odotellaan 21 megapikseliä.

 5. Huippumallista puuttuu muistikortti paikka!!. ;(

 6. Erittäin kauniiilta näyttää puhelin ja tykkään väreistä kovasti. 8 Megan kamera riittää hyvin peruskäyttöön, ei noilla muutenkaan kauhean laadukkaita kuvia ole saanut aikaan, oli puhelin tai valmistaja mikä tahansa. Tulee hieman mieleen jotkin muovikamerat, kun kuvan laatua vertaa oikealla kameralla otettuun.
  Ostan kyllä työluuriksi moisen jos Google kalenteri toimii 🙂
  Tablettia tässä myös kovasti odotellut Nokialta.

Kommentointi on suljettu!