Uusi työkalu helpottaa siirtymistä Nokia Lumia -käyttäjäksi

Henkilökohtaisten tietojen siirtäminen vanhasta älypuhelimesta Nokian uudella Lumialle on jatkossa entistäkin vaivattomampaa. Erilaisten mobiiliratkaisujen kehittämiseen erikoistunut mark/space on luonut Welcome Home to Windows Phone -työkalun, joka on eksklusiivisesti saatavilla Nokian Windows Phone -laitteille. Ja tietenkin ilmaiseksi.

Tietokoneelle ladattava sovellus toimii Windows– ja Mac-laitteilla. Se lupaa hoitaa henkilökohtaisten tietojen siirtämisen vanhasta älypuhelimesta uuteen helposti ja nopeasti. Työkalu tukee tietojen siirtämistä Lumiaan iPhone-, Android– ja BlackBerry-puhelimista.

Yhteystietojen, kuvien, kalenterimerkintöjen ja muiden keskeisten tietojen lisäksi Welcome Home to Windows Phone osaa varmuuskopioidessaan vanhaa puhelinta analysoida myös siihen asennetut sovellukset. Näin se osaa älykkäästi ehdottaa käyttäjälle sopia sovelluksia uuteen puhelimeen hankittavaksi.

Palvelun saa käyttöönsä täältä.

Lähde: Nokia Conversations

3 kommenttia

  1. Entä, miten tietojen siirto onnistuu Nokian Symbian, S40, Asha, Maemo ym puhelimista? Eikö Nokia tai Microsoft enää palvele Nokia-puhelimien omistajia? Jos tietojen siirtoa ei tarjota heille, tuolle hyvin suurelle osalle puhelimien omistajista tulee suuri kiusaus siirtyä muiden puhelinvalmistajien kännyköihin.

  2. Android ja iphone ei tarvii tällaisia työkaluja käytön opiskeluun. Kun käyttis on selkeä ja toimiva ostaja osaa käyttää sitä ihan luonnostaan. Itse kun ensimmäisen kerran räplasin windows 7.x puhelinta, ensi reaktio oli missä on ohjelirja.

    1. ööööö…iphooni…joko sulta tai multa meni nyt hieman ohi tuon artikkelin sisältö.

Kommentointi on suljettu!