Keskihintainen Windows Phone 8 -puhelin: Nokia Lumia 820

Lumia 920 -lippulaivan lisäksi Nokia esitteli tänään keskihintaisen Lumia 820 -mallin, joka perustuu myös Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmään. Uutuus nähdään kaupoissa myöhemmin kuluvan vuoden aikana useissa eri värivaihtoehdoissa: punainen, keltainen, harmaa, sininen, purppura, valkoinen ja musta.

Puhelin pohjaa tuplaytimelliseen 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 -piirisarjaan. RAM-käyttömuistia on saatavilla gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa kahdeksan gigatavua. Uudesta lippulaivasta poiketen tarjolla on myös microSD-muistikorttipaikka tallennustilan laajentamiseen.

Kosketusnäytöllä on kokoa Lumia 820:ssä 4,3 tuumaa. Se tukee ClearBlack-teknologiaa ja on tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä.

Puhelimen ilmettä on mahdollista muunnella vaihdettavilla värikuorilla. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera full HD -videokuvauksella ja LED-kaksoissalamalla. Etupaneelissa on VGA-tasoinen kamera videopuheluille.

4 kommenttia

  1. Kerkiää hyvin unohtua viikossa(ja en omista tai fanita Applea).

  2. Mun seuraava puhelin . Ehdottomasti. Näyttää päällepäin todella hyvältä ja onkin varmaan.

  3. saa nähdä mikä hinta tälle luurille lätkästään, mutta täytyy vakavasti harkita vaihtoa tähän. nykyinen htc desire z alkaa tulla tiensä päähän. ja android tuntuu tylsältä..

Kommentointi on suljettu!