Nexus 7 lokakuun alussa Suomeen 269 euron hintaan

Google Nexus 7 -tabletin valmistajana toimiva ASUS paljasti jo parisen viikkoa sitten, että uutuuslaite nähdään Suomessa lokakuussa. Nyt valmistaja tarkentaa ajankohtaa kertomalla Facebook-sivullaan tabletin saapuvan Suomessa myyntiin lokakuun alussa. Saataville tulee 16 gigatavun sisäisellä muistilla varustettu versio, jonka hinnaksi ASUS ilmoittaa 269 euroa.

Uudella Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmällä varustettu Nexus 7 tarjoaa seitsemän tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus yltää 1280 x 800 pikseliin. Sisällä sykkii neliytimellinen NVIDIA Tegra 3 -piirisarja, jonka tukena on gigatavun verran RAM-käyttömuistia.

Laitteessa ei ole takakameraa, mutta edestä löytyy 1,2 megapikselin kamera videopuheluille. Muita ominaisuuksia ovat WiFi, Bluetooth, NFC ja gyroskooppi.

1 kommentti

  1. taidanpa sittenkin saada joululahjan, kun käyn tollasen hankkimassa… 🙂

Kommentointi on suljettu!