Nokia esittelee uutuuksiaan videolla: Lumia 820 ja Lumia 920

Nokia on julkaissut esittelyvideot tänään julkistamistaan Lumia 820– ja Lumia 920 -puhelimistaan. Molemmat saapuvat markkinoille useissa eri väreissä myöhemmin kuluvan vuoden aikana. Ne perustuvat Microsoftin Windows Phone 8 -älypuhelinalustaan.

Lumia 920 on Nokian älypuhelinmalliston uusi lippulaiva. Se tuo mukanaan loistavan katselukokemuksen tarjoavan 4,5 tuuman PureMotion HD+ -kosketusnäytön, hämärissä olosuhteissa hyvin suoriutuvan 8,7 megapikselin PureView-kameran ja 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 -tuplaydinsuorittimen.

Edullisempaan kategoriaan sijoittuva Lumia 820 sisältää 4,3 tuuman kosketusnäytön. Kamera on tarkkuudeltaan kahdeksan megapikseliä ja sisäistä tallennustilaa on tarjolla kahdeksan gigatavua. Puhelin tukee vaihdettavia värikuoria.

6 kommenttia

  1. Saako vakioakun vaihdettua tehoakkuun?. 😉

  2. Samsung Ativ S mallin videokamera tukee 1080p resoluutiota,mutta…Nokia Lumia 920. Ei taida samaan resoon pystyä?. =)

Kommentointi on suljettu!