Nokia kehitti N9:lle sisarmallia, tältä sen piti näyttää

Nokia suunnitteli julkaisevansa N9:lle pian sisarmallin laitteen esittelyn jälkeen. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun yhtiö päätti hylätä MeeGon ja siirtää älypuhelimensa Microsoftin Windows Phone -alustaan. Niinpä kuvissa nähtävä laite jäi julkaisematta.

Verkkosivusto My Nokia Blog kertoo puhelimen kulkeneen koodinimellä Lauta. Sen julkaisun olisi pitänyt tapahtua vuoden 2011 viimeisellä neljänneksellä.

Puhelimen tekniikan kerrotaan mukaillen N9:ää. Sisällä olisi siis sykkinyt gigahertsin suoritin ja kosketusnäyttö olisi ollut kooltaan 3,9 tuumaa. Kaiken tämän lisäksi Lauta tarjosi fyysisen QWERTY-näppäimistön. Laite olisi ollut todellinen seuraaja N900:lle ja muille Nokian Linux-sarjan tuotteille, joiden ominaispiirre oli mallista toiseen QWERTY-näppäimistö.

Lähde: My Nokia Blog

14 kommenttia

  1. Tältä N950 ois varmaan näyttänyt jos ois tullut myyntiin.

  2. Ainakin markkinaosuus älypuhelimissa olisi monta kertaa suurempi kuin mitä se nyt on.
    No, tehty mikä tehty ja taakse on turha haikailla. Jolla jatkaa sitten noista.

    1. Tämä ei ei ole N950 eli Lankku vaan tämä on N9:n sisarmalliksi suunniteltu Lauta-koodinimeä kantanut laite. Nämä ovat ensimmäset kuvat joita laitteesta on julkaistu.

  3. Tuo löytyis nyt taskusta jos olis tullut myyntiin! Nyt pitää odottaa Jollan qwertyä.

  4. Jollan qwerty luuria odotellessa. Siellä taisi olla N950 käytössä kehitysalustana. Jotain tämmöstä muistelisin jostain haastattelusta.

Kommentointi on suljettu!