Nokia Lumia 920:n PureMotion HD+ -näyttö toimii hanskat kädessä

PureView-kameran ohella uuden Lumia 920 -puhelimen keskeisimpiin teknisiin innovaatioihin kuuluu sen kosketusnäyttö, jota Nokia kutsuu nimellä PureMotion HD+. Nokian mukaan näyttö tarjoaa älypuhelinmarkkinoiden parhaan katselukokemuksen. Se perustuu IPS LCD -tekniikkaan, tukee värisävyjä parantavaa ClearBlack-tekniikkaa ja yltää 1280 x 768 pikselin tarkkuuteen.

Nokian esittelemässä PureMotion HD+ -innovaatiossa tärkeässä roolissa on kilpailijoita 2.5 kertaa parempi päivitysnopeus. Tämä takaa terävän kuvan myös silloin kun sisältö näytöllä liikkuu. Paneeli osaa lisäksi säätää värejä ja kirkkautta auringonvalossa automaattisesti taatakseen optimaalisen katselukokemuksen.

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä uutuuspuhelimen kosketusnäyttö tottelee käskyttäjäänsä myös hanskat kädessä. Kyseessä on ominaisuus, jota varmasti arvostetaan pohjoisella pallonpuoliskolla.

Lähde: Gizmodo

14 kommenttia

 1. Sampan wp8 luuri on kyllä köyhä verrattuna tähän uuteen 920 lumiaan!

  1. Samppa vetää aika vasurilla wp:n kanssa, kun tietää että Nokia panostaa tähän niin paljon. Toisaalta huono WP:n kannalta, toisaalta nämä lumiat saa unohtamaan homman huonot puolet.

   Hieno wehje nokialta.

 2. Todellakin hieno wehje kuten jakekin sen ilmaisi. Silti himottaisi tietää mitä Nokia olisi saanut aikaan androidin parissa. Kamera, nokian bravuurisovellukset ja android olisivat houkutelleet itseäni todella paljon.

 3. Niin toimii hanskat kädessä mutta ei kestä edes yhtä astetta pakkasta!!!

  1. Joku android? Ei vissiin ole ainakaan käytetyin mobiilialusta maailmassa ei..

   1. Eipä se tee Androidista yhtään sen houkuttelevampaa vaikka se niin suosittu onkin. Android löysi hyvän raon iOS:n imussa, toiselle mobiilikäyttikselle oli tilausta. Toivottavasti on kolmannellekin.

    1. Ei ole houkutteleva vaikka on suosittu?? Mietis vähän sanojasi.. Enkä ole missään vaiheessa sanonut ettei wp8 ole houkutteleva, mielestäni olisi vain ollut siistiä nähdä millaisen android luurin Nokia olisi saanut aikaan.

   2. Olen käyttänyt androidia nyt pari vuotta galaxy 1.ssä. Eikä tee mitään vaikeuksia siirtyä toiseen käyttikseen. Ei todellakaan ole sen kaiken hypen arvoinen. Pakko kyllä myöntää että google osaa markkinoinnin mutta sisältö on ihan täysin samaa kuin esin wp ssä.

    1. Jos olet käyttänyt vain s1:stä niin en ihmettele, ettei androidi iske. Puhelinhan on jo ikuisuuden vanha. Käyppä kokeilemassa s3 tai tulevaa notea niin ymmärrät mistä androidissa on parhaimmillaan kyse.

 4. WP8 on enemmän rajoitteita,kuin Androidissa eli valinta on SGS3 !. 😉

 5. Mitä helevetin väliä sillä rajoittuneisuudella on. Applekin pärjää vaikka iOs on vieläkin rajoittuneempi kuin wp

  1. Kaikki eivät halua, että Setä-Steve on miettinyt valmiiksi mitä haluat, mitenkä haluat ja mistä haluat.

Kommentointi on suljettu!