Nokialta langattomat Purity Pro -kuulokkeet

Nokia tuo markkinoille loppuvuoden aikana langattomat Purity Pro Wireless -kuulokkeet, jotka se on työstänyt yhteistyössä Monsterin kanssa. Mustana, punaisena, keltaisen ja valkoisena markkinoille saapuvan uutuuden suositushinta asettuu 299 euron tuntumaan.

Uusissa kuulokkeissa on panostettu tyylikkyyteen ja materiaaleihin. Ne on rakennettu polykarbonaatista, joiden väri on ytimeen asti sama. Näin naarmut eivät erotu ikävästi niiden pinnasta. Kuulokkeet taittuvat kompaktiin pakettiin, joka helpottaa niiden mukana kuljettamista.

Purity Pro -kuulokkeet hyödyntävät tiedonsiirrossa Bluetooth-tekniikkaa. Sisäänrakennettu NFC mahdollistaa puhelimen ja kuulokkeiden parittamisen yhdellä kosketuksella, olettaen että myös puhelin tukee NFC:tä. Mukana on myös perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, joten kuulokkeita voi hyödyntää myös ilman langattomia yhteyksiä.

Kuulokkeiden äänestä vastaa Monster. Ominaisuuksiin kuuluu muun muassa aktiivinen taustamelun poisto.

Kuulokkeet tarjoavat viikon verran valmiusaikaa ja 24 tuntia yhtäjaksoista musiikintoistoa.

Lähteet: Nokia & Phone Arena

5 kommenttia

 1. Tassu ylös jos kukaan on koskaan nähnyt kenelläkään näitä Nokian äly kallita kuulokkeita/kaiuttimia yms?

  Tekeekö Nokia näillä hilloa sen takia, että saavat ihan järettömät katteet välistä ja sitten riittää kun muutama tuhat ihmistä ostaa tuon???

  1. Olen. Mutta en hirveän usein edes Hesassa. Hinnasta vähän yli puolet pois niin voisi olla yleisempää.

   1. köyhästä kaikki tuntuu kalliilta laatua ei saa halvalla tulen ainakin ostamaan kyseiset kuulokkeet.nokian langattomat kaiuttimet on ainakin todella laadukkaita jä äänen laatu erinomainen.

 2. En. Ehkä jossain vähemmän sosialistisessa valtiossa missä porukalla jää ylimäärästä käteen 😀

 3. En ikinä maksaisi Nokian kuulokkeista yli 20 euroa 🙂 Tuskin sitäkään..

  Kai näitäkin joku sitten ostelee, kun niitä kerran tehdään…

Kommentointi on suljettu!