Samsung löi pöytään kovat luvut: Galaxy S III myynyt jo yli 20 miljoonaa kappaletta

Toukokuun lopussa markkinoille saapunut Galaxy S III on onnistunut lunastamaan sille asetetut odotukset. Tästä osoituksena Samsung kertoo Android-lippulaivansa myynnin ylittäneen jo 20 miljoonan kappaleen rajapyykin.

Puhelin saavutti 20 miljoonan virstanpylvään noin 100 päivässä. Samsung kehuukin sitä historiansa menestyneimmäksi älypuhelimeksi, sillä laitteen myynti käy selvästi edeltäjiään nopeammin.

Lontoossa toukokuun alussa esitelty Galaxy S III on suurella 4,8 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin. Sen sisällä sykkii 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin, joka pyörittää Android 4.0 -käyttöjärjestelmää. Puhelin on pian saamassa päivityksen uuteen Android 4.1 -alustaversioon.

Samsung kertoo lippulaivansa värivalikoiman laajenevan Suomessa lähitulevaisuudessa punaisella Garnet Red -versiolla. Tällä hetkellä Galaxy S III on saatavilla sinisenä ja valkoisena.

10 kommenttia

 1. ”Puhelin saavutti 20 miljoonan virstanpylvään noin 100 päivässä.”
  Eli siis 200 000 kpl/päivä tahdilla! Huh huh!
  Siinä on kilpailijoilla haastetta kerrakseen.
  Hyvä Samsung!:)

 2. Hienoa Samsung! Laatu myy. En vaihtaisia omaa Galaxy S3:sta pois mistään hinnasta. 🙂

 3. Samaa mieltä Maken kanssa. Vielä kun päivittyy jelly beaniin niin tämä luuri on voittamaton!

 4. Punainen versio on jo myynnissä ainakin Tampereen Experteissä.

 5. Wou ja onnitelut Samsung. Siinä nyt hiukan mallia kilpailioille, tässä taas todistetaan et kyllä se näyttö on yks tärkeä asia nyky älypuhelimissa. Samsung on vaan ainut valmistaja joka on sen ymmärtänyt. Sillä kyllä iso näyttö tuo käytettävyyttä reilusti lisää. Mut ei se näyttö ole ainut asia joka Sampan nostaa huipulle,vaan kokonaisuus. Ja siinä on nyt Apple uskovaisten ihan turha mussutta että sampan myyntiluvuissa on myös halppis puhelimia. Kun sampan yks malli hakkaa myynnissä Applen 100-0

 6. Mikä laatu. No tietenkin jos joku näkee samsungissa laatua niin onnittelut. Muovisia kiinapuhelimia ne on.

 7. ^+1 sampan luurit ovat muovileluja.

 8. Taitaa Ollilta olla kateellisten panettelua 😉

 9. Onnittelut myös Samsungille!. 😉 Mielenkiinnolla odottelen vielä,että mitä muuta WP8 puolelle on tulossa loppuvuodesta tai 2013 alkuvuodesta,kuin Ativ-S malli!.

Kommentointi on suljettu!