Videolla: Samsung Galaxy Note II

Uudesta älypuhelimen ja tabletin hybridistä, Galaxy Note II:sta, on julkaistu Samsungin toimesta kattava esittelyvideo, joka tarjoaa selkeän yleiskatsauksen uutuuden ominaisuuksiin. Kattavalla videolla esitellään muun muassa suuren näytön tuomia etuja, S Pen -kynän uusia ominaisuuksia sekä Pop up Play -toiminnallisuutta.

Edeltäjäänsä suuremman 5,5 tuuman kosketusnäytön tarjoava Galaxy Note II on alkuperäismallia kapeampi ja ohuempi. Pituussuunnassa uutuus on kuitenkin aavistuksen edeltäjäänsä suurempi. Ulkoisesti Galaxy Note II muistuttaa erehdyttävästi toukokuussa lanseerattua Galaxy S III:sta.

Galaxy Note II perustuu Android 4.1 -käyttöjärjestelmään ja 1,6 gigahertsin neliydinsuorittimeen. Kosketusnäytön tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä, takana koreilee kahdeksan megapikselin kamera ja tallennustilaa löytyy mallista riippuen 16, 32 tai 64 gigatavua.

Lokakuussa Suomeen rantautuvan hybridin suositushinta on 699 euroa.

12 kommenttia

 1. Eikun oikeasti. En yhtään tykkää tuosta designista. Valkoinen väri on ihan ok, mutta muuten ei iske minuun.

 2. Harvinaisen turhilla ominaisuuksilla luureja nykyään markkinoidaan. Pätee siis ihan kaikkiin valmistajiin eli ei mulla mitään samppaa vastaan, tuli vaan mieleen kun tota videota katteli.

 3. Aivan huikee laite. Tää on ehdottomasti markkinoiden kovin laite. Ja aivan varmasti tulee myymään älyttömästi vaikka onkin hybridi. Voiko tuota jo sais menee kyllä heti ennakko tilaukseen kun vaan myynti alkaa.

 4. Nhäh. Ruma, huono liian iso.

  Nokia Lumia 920. 🙂

 5. Jekku
  Tekniikka,ominaisuudet ym..ovat tärkeämpiä kuin pelkästään ulkokuori!. 😉

 6. Tuleeko Note 2:seen samoja ominaisuuksia kuin galaxy s3:seen. Tarkoitan näillä mm. Directcallia, ja sitä ominaisuutta, kun puhelimen nostaa pöydältä, niin se ilmoittaa tulleista viesteistä/ puheluista sekä smart stayta?
  Tuleeko mikä käyttöliittymä? Touchwiz nature ux?

 7. menee vaikeeksi..
  onko seuraava luuri s3 vai note II

 8. Samaa tässä pohdin itsekkin, että jos Sampan valitsen niin onko S3 vai Note2. Vielä kun pääsis Notea kokeilemaan.

Kommentointi on suljettu!