Motorolalta Droid Razr HD -kosketusnäyttöpuhelin

Googlen omistuksessa nykyisin oleva Motorola on esitellyt markkinoille uuden Android-puhelimen. Pitkät perinteet omaavaan Razr-tuoteperheeseen kuuluva Droid Razr HD tarjoaa Motorolan mukaan nopeutta, voimaa, tyyliä ja markkinoiden parhaan Android-kokemuksen.

Motorolalle tyypillistä muotokieltä seuraavan Droid Razr HD:n etupuolella huomion vie 4,7 tuuman kosketusnäyttö. Super AMOLED HD -tekniikkaan nojaava paneeli yltää 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen. Sisällä tykyttelee 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 -tuplaydinsuoritin. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera ja laite tukee NFC-tekniikkaa. Akku tarjoaa virtaa 2500 milliampeeria. Kaiken tämän Motorola on saanut mahtumaan 8,4 millimetriä paksuun rakenteeseen.

Vieläkin kovempaa akkukestoa hamuaville Motorola tarjoaa Droid Razr Maxx HD -variaatiota. Sen sisältä löytyy huikea 3300 milliampeerin akku. Motorolan mukaan puhelimella voi surffata verkossa yhtäjaksoisesti kahdeksan tuntia ja katsella videoita putkeen 13 tuntia. Tehokkaasta akustaan huolimatta puhelin on vain 9,3 millimetriä paksu.

Molemmat mallit saapuvat Android 4.0.4 -alustalla, mutta saavat aikanaan päivityksen 4.1-versioon. Motorola ei paljastanut vielä uutuuksiensa tarkkoja saatavuustietoja.

Lähteet: Engadget & TechCrunch

3 kommenttia

  1. Hei camoooon ”kosketusnäyttöpuhelin” …2000-luvun alussa ihan ymmärrettävä termi…

  2. olipa jere aivan jäätävän fiksu kommentti sulta tähän väliin

  3. Maxx HD olis kyllä aika varteenotettava luuri tällähetkellä. Speksit on tällä kertaa kunnossa, eikä Moto näytä edes mitenkään luotaantyöntävältä. Pitäisi olla vaan myynnissä jo.

Kommentointi on suljettu!