Pahat siat Rovion seuraavan pelin tähtiä: Bad Piggies

Vihaisten lintujen riitapukareina tutuiksi mobiilipelaajille tulleet vihreä siat ovat Rovion seuraavan pelin päätähtiä. Yhtiö kertoo blogissaan, että syyskuun 27. päivä iOS-, Android– ja Mac-alustat valloittaa uusi Bad Piggies -peli. Myöhemmin saataville luvataan versiot myös Windows Phone– ja Windows 8 -alustoille.

Uusi peli kääntää Angry Birdsin tarinan päälaelleen. Rovio ei paljasta yksityiskohtia pelin ideasta, mutta antaa ymmärtää, että sen kautta päästään tutustumaan Angry Birdsiä tarkemmin possujen elämään. Ehkäpä pelaajan tehtävä on rakentaa onnistuneet suojat lintujen hyökkäyksiä vastaan? Vahvistus asiaan saadaan syyskuun lopussa.

Meillä on ollut todella hauskaa luodessamme täysin uutta ja uniikkia pelikokemusta”, kertoi Rovion Petri Järvilehto (EVP Games at Rovio). ”Siat ovat paljon enemmän mitä olemme nähneet Angry Birds -peleissä ja Bad Piggies tarjoaa ensimmäisen vilauksen niiden mielenkiintoisten ja nokkelien mielien sisään.

Pelin virallinen kotisivu löytyy osoitteesta badpiggies.com

Lähde: Rovio

10 kommenttia

 1. Eli käytännössä Angry Birdsin brändillä edelleenkin rahastetaan, olipa yllätys…
  Ei varmaan tämä Amazing Alex vai mikä se olikaan myynytkään tarpeeksi.

  1. Eikö brändäyksen ideana ole juuri tunnettavuuden luominen? Mitä järkeä olisi hylätä menestynyt brändi?

  2. Rahastetaan angry birdsien brändillä? Olipas jotenkin hassusti sanottu, en oikein ymmärrä mitä tällä tarkoitat. Eikös se ole hyvä jos on jo loistava brändi jota saadaan laajennettua ja ruokittua? Kyllä rovion kannattaa käyttää kaikki ideat vihaisten lintujen ympäriltä niin kauan kuin vain niitä ideoita riittää.

   Varmasti taas hauska ja erinomainen peli tulossa roviolta.

  3. Ja Amazing Alex kyllä myy hyvin, tuskin kyse on kokonaan rahasta. Vaikken tiedä App Storen tilastoja, niin on AA ollut Google Playn myydyin peli jonkin aikaa, nyt valitettavasti joutunut ”vain” toiselle sijalle.

 2. Roviohan on useasti verrannut Angry Birdsiä Super Marioon (tunnettavuudessa). Molemmissa on selkeä hyvä vastaan paha asetelma ja esim Wariolla on omia nimikkopelejä.

 3. stellar taas tyypillinen kateellinen suomalainen. Heti valitamassa, jos joku menestyy! Ijan kuin se olisi rikos jos jollakin menee hyvin.
  Hienoa , että rovio osaa ottaa kaiken mahdollisesn irti angry birdistiä!

 4. http://appshopper.com/bestsellers/paid/?device=ipad tuolla listalla tällä hetkellä:

  7. 1 Angry Birds Space HD Angry Birds Space HD

  15. 2 Angry Birds HD Angry Birds HD

  42. -3 Angry Birds Seasons HD Angry Birds Seasons HD

  66. -3 Amazing Alex HD Amazing Alex HD

  75. -1 Angry Birds Rio HD Angry Birds Rio HD

  ihan hyvät sijoitukset 200 myydyimmän listalla…

Kommentointi on suljettu!