Motorolan uutuus venyttää näytön lähelle reunoja: Droid Razr M

Amerikkalaisen Motorolan uudessa Droid Razr M -puhelimessa kosketusnäyttö kulkee lähes reunasta reunaan. Erittäin lähelle sivureunoja vedetty 4,3 tuuman näyttö saa laitteen tuntumaan kilpailijoitaan sirommalta. Motorolan markkinointitiimin mukaan uutuus tarjoaa johtavia kilpailijoitaan pienemmässä koossa 40 prosenttia enemmän katselupinta-alaa.

Virallisilta mitoiltaan Droid Razr M on 122,5 x 60,9 x 8,3 millimetriä. Vertailuna todettakoon, että Nokian 4,3 tuuman kosketusnäytöllinen Lumia 820 on kooltaan 123,8 x 68,5 x 9,9 millimetriä. Motorola on näin ollen varsin onnistuneesti saanut kutistettua luurinsa kokoa.

Puhelimen kosketusnäyttö on tarkkuudeltaan 960 x 540 pikseliä. Se perustuu Super AMOLED Advanced -tekniikkaan ja on suojattu tutulla Gorilla-lasilla.

Kevlar-materiaalia hyödyntävä Droid Razr M perustuu Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 -tuplaydinsuorittimeen ja Android 4.0 -käyttöjärjestelmään. Sen muita ominaisuuksia ovat kahdeksan megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja NFC.

Motorola Droid Razr M saapuu Yhdysvalloissa Verizon-operaattorin valikoimiin syyskuun ensimmäisen puoliskon aikana. Hintaa kytkypaketin kera laitteelle kertyy 99 dollaria.

Lähteet: Engadget & Phone Arena

4 kommenttia

 1. Pikaisella laskulla reunan paksuun on noin 3,7 mm. Aika hyvä. Nokian vastaava on 7,5 mm.

 2. nokian lumia 920 on fyysisiltä mitoiltaa ihan ok!

  jos näyttöä kehystävän mustan suorakaiteen osuus kavennettaisiin puolella joka suuntaan, lopputulos olisi ihanteellinen. näytön koko kasvaisi ilman puhelimen koon kasvattamista ja puhelin näyttäisi tyylikkäämmältä.

  nokian ongelmat ovat ollet jo vuosikausia muotoilussa. nokia on jostakin käsittämättömästä syystä kiintynyt näyttöä kiertäviin leveisiin reunoihin!

  ps. kaventakaa mustan kehyksen osuus puoleen seuraavassa mallissa!

  pps. samsung on toiminut edelläkävijänä televisioden puolella jo vuosia. jos nokia valmistaisi televisioita, televisioiden mustat kehykset olisivat varmasti viisitoista (15) senttiä leveitä ja pääkonttorissa ihmeteltäisiin kun kauppa ei käy.

  t. osakkeenomistaja

 3. Juu, ne mustat reunat näytön alueella ovat ärsyttäviä ja saavat aikaan vaikutelman suuremmasta näytöstä kuin mitä puhelimessa todella on.

 4. Tyylikkään näköinen ja puhelin pysyy inhimillisen kokoisena vaikka näyttöä kasvattais vielä tuostakin.

Kommentointi on suljettu!