Huipputehokas ja edullinen Mi-Two Android-puhelin tuotantoon pian

Vajaa kuukausi sitten kerroimme kiinalaisen Xiaomin Mi-Two -älypuhelimesta. Puhelimessa hämmästyttävät paitsi sen tekniset ominaisuudet niin myös laitteen edullinen hinta. Valmistaja on nyt ilmoittanut, että uutuus lähtee tuotantoon 22. syyskuuta. Ikävä kyllä on edelleen epäselvää nähdäänkö teholuuri myös jossain vaiheessa Kiinan ulkopuolella.

Android 4.1 -käyttöjärjestelmään ja neljään 1,5 gigahertsin Krait-suoritinytimeen perustuva Mi-Two on varustettu 4,3 tuuman kosketusnäytöllä, jonka tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä. Sen muita ominaisuuksia ovat DC-HSPA+, kahdeksan megapikselin kamera, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, WiFi, Bluetooth 4.0 ja MHL-tuki.

Viimeisen päälle hiotusta tekniikasta huolimatta puhelin maksaa vain noin 250 euroa. Tulossa on myös 32 gigatavun sisäisellä muistilla varustettu versio, mutta sen hintaa Xiaomi ei ole vielä paljastanut.

Lähde: GSMArena

8 kommenttia

  1. Vähän hämmästyttävä on tuo puhelimen muotokin. Minusta se on melko lailla kuten iPhone…

  2. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta laitteelta, jossa on hnta/laatusuhde kohdallaan. Vielä kun tulisi Suomen/Euroopan markkinoille, niin tuota voisi harkitakin seuraavaksi luuriksi, koska edullinen/kompakti (Noteeni verrattuna)/tehokas/paljon sisäistä muistia halpisandroidiksi ja nopeat yhteydet.

    Teemulla pitää heti informoida meitä, jos on tulossa Suomeen! 🙂

  3. Onko kenelläkään tietoa ko. luurin mahdollisesta saapumisesta länsimaisille markkinoille?

  4. MI-TWO on ihan jotain muuta kuin iPhone, se on Android.

  5. Eipä ole vielä puhelinta näkynyt missään, vaikka viime kuussa olisi pitänyt jo mennä myyntiin. Noh, ehkäpä se vielä sieltä tulee.

    Uutinen on sikäli virheellinen, että puhelimessa ei todellisuudessa taida olla SD-korttipaikkaa ollenkaan 🙂

Kommentointi on suljettu!