DNA ja Elisa ilmoittavat tuovansa iPhone 5:n Suomeen 28. syyskuuta

Teleoperaattorit DNA ja Elisa ovat jo ennättäneet vahvistamaan, että eilen julkistettu Apple iPhone 5 saapuu yhtiöiden valikoimiin 28. syyskuuta. Ikävä kyllä kumpikaan operaattoreista ei suostunut paljastamaan vielä laitteen hinnoittelua. Kauaa niitä ei kuitenkaan jouduta arvuuttelemaan, sillä myynnin aloitus on todellakin vain kahden viikon päässä.

Kuudennen sukupolven iPhone on mallisarjan ohuin ja kevein versio. Se on paksuudeltaan vain 7,6 millimetriä ja painoakin on ainoastaan 112 gramman verran. Kosketusnäytön koko on kasvanut neljään tuumaan ja tarkkuus kohonnut 1136 x 640 pikseliin.

Muotoilu muistuttaa kahta edeltävää sukupolvea, mutta materiaaleissa on tapahtunut muutoksia. Lasinen takapinta on vaihtunut alumiiniin ja kameran linssiä suojaa safiiri, jonka naarmuuntuminen on erittäin epätodennäköistä. Puhelin tulee myyntiin valkoisena ja mustana.

Lähteet: DNA & Cision Wire