Videolla: Apple iPhone 5

Perinteiseen tapaansa Apple on julkaissut uudesta puhelinmallistaan viimeisen päälle hiotun markkinointivideon, jossa se kertoo iPhone 5:n ominaisuuksista ja suunnittelusta. Eilen julkistettu iPhone 5 on yksi merkittävimmistä muutoksista laitteen mallihistoriassa. Se tarjoaa suuremman näytön, on entistäkin ohuempi, painaa vähemmän ja sisältää enemmän laskentatehoa.

Apple on varustanut iPhone 5:n neljän tuuman Retina-kosketusnäytöllä. Puhelin on ainoastaan 7,6 millimetriä paksu ja painoakin on vain 112 grammaa. Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat myös WiFi, Bluetooth 4.0, LTE-yhteydet, GPS, Glonass ja kahdeksan megapikselin kamera.

Puhelin saapuu Suomeen 28. syyskuuta. Värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja musta.

2 kommenttia

  1. Tuo Retina-sana tuntuu hämäävän kansaa. Iltasanomien /-lehden teknologiatoimittaja oli kirjoittanut siitä pitäen sitä esim. AMOLED:ia vastaavana, vaikka kyseessähän on markkinointitermi, kuten PureViewkin.

  2. Miksi ei ole linkattu Applen oman Youtube-kanavan virallisen viralliseen videoon? Vaikuttaa olevan sama video kuin sielläkin, mutta kuitenkin. Minusta olisi järkevää suosia alkuperäisiä lähteitä, tässä tapauksessa Applen omaa youtube-kanavaa. http://youtu.be/xNsGNlDb6xY?hd=1

Kommentointi on suljettu!