Galaxy S II ja Galaxy S III saavat Android 4.1 Jelly Beanin loka-marraskuussa

Korealainen Samsung paljasti elokuun lopussa, että Galaxy S III tulee saamaan Android 4.1 Jelly Bean -päivityksen. Aikataulun osalta yhtiö ilmoitti vain, että uusi käyttöjärjestelmäversio saapuu pian. Tuoreimpien tietojen mukaan tämä tarkoittaa loka-marraskuuta. Asia käy ilmi yhtiön tanskan yksikön Facebook-sivullaan julkaisemasta listasta, jossa käydään läpi eri mallien päivityksiä ja niiden aikatauluja.

Uutena tietona lista paljastaa sen, että myös korealaisvalmistajan edellisen sukupolven lippulaiva saa sisälleen Android 4.1 -alustan. Listan mukaan Galaxy S II -käyttäjät voivat odottaa päivityksen saapuvan marraskuussa.

Kesäkuun lopussa julkaistun Android 4.1 Jelly Beanin uudistuksista löytyy tietoa kokoamastamme yhteenvedosta.

Lähde: SamMobile

5 kommenttia

 1. Missähän tuo Android 4 viipyy jo vuoden alkuun luvatuille Tab 7.7:lle ja Tab 8.9:lle….

  Samsung tekee kyllä ykkösluokan laitteita, mutta joku saisi sanoa niille, että jättävät tuon softankehityksen ihan suosiolla vaikka pelkästään Googlelle, eivätkä enää edes koske TouchWiz:iin.

 2. Nite: suosittelen Root + 4.0.4 asennusta. Se 4.0.4 on jo muualla euroopassa eli on ihan virallinen julkasu. Eivät vaan jostain hassusta syystä ole saanut niitä tänne suomeen…

  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1454112

  http://www.sammobile.com/firmware/ <– Tuolta se samsungin aito 4.0.4. " GT-P6800 Open Austria 2012 July Android 4.0.4 P6800XXLQ2 P6800OXALQ2

  Siinä ohjeet ja oli meinaan todella helppo tehdä. Ei mitään ongelmia ole tullut vastaan tähän mennessä. Tähän mennessä oli root vastanen mutta toi 4.0 päivitys teki tästä 7.7 tabista paaaaljon paremman 🙂

  1. Jos odinilla pistit niin ei se mitään roottaamista ollut.

 3. Ah, tänks. En mitenkään root-vastainen ole itse ollut, vaan olen kyllä rootannut laitteeni jos siltä on tuntunut. Alkuperäinen Tabini pyörittää iloissaan CM9:iä tälläkin hetkellä.

 4. Kyllä se Android 4.0.4 on tullut jo minulle ainakin omaan Samsungiin kun joku siitä puhui. Toivottavasti se Jelly Bean todella tulisi myös Samsung Galaxy S II, kun tuo 4.0.4 on omasta mielestäni melko hidas enkä pidä muutenkaan sen ulkonäöstä.

Kommentointi on suljettu!