Videolla: Apple iPhone 5 ensikäsittelyssä

Applen virallisen markkinointivideon jälkeen on aika siirtyä aitoihin käsittelyvideoihin. Koska iPhone 5 ei ole vielä myynnissä, joudumme tyytymään puhelimen esittelytilaisuudessa kuvattuihin videoihin. Nekin tarjoavat kuitenkin mielenkiintoista katseltavaa kaikille uuden iPhonen hankintaa harkitseville. Suomessahan uutuus saapuu kauppoihin 28. syyskuuta.

Kuudennen sukupolven iPhone edustaa merkittävää loikkaa eteenpäin. Se tuo muutoksia materiaaleihin, rakenteeseen, näyttöön, suorituskykyyn ja akkukestoon. Puhelimessa on lisäksi Applen uusi telakkaliitäntä, jota valmistaja kutsuu nimellä Lightning. Ohjelmistopuolelta löytyy uusi iOS 6, joka tarjoaa muun muassa Facebook-integraation sekä tärkeänä parannuksena ilmaisen autonavigoinnin.

Lähteet: The Verge & Engadget

11 kommenttia

  1. blueeyesaf
   Nobody show this to apple! Then they won’t even do anything different, they’ll just keep releasing the same phone with a different number on it.

 1. Samsungin puhelimesta olisi saanut vastaavanlaisen videon Kimmeliin.

  Saisiko Samsung Muuten lisättyä käytettävyyttä S IV:hen? Parempi kamerakin olisi plussaa. Ai niin, 5″ näyttö.. Phabletit on tosi näppäriä. Saa Samsungin käyttäjätkin jotain pullotusta housuihinsa.

  Anteeksi, vajosin fanaattisten iHatersien tasolle. En sentään viljellyt jotain kulunutta YouTube-linkkiä.

 2. Eikö iPhone 5 näyttö käänny vaakatasossa/vaakatasoon ollenkaan??. =(
  Ei kiitos.

  1. Totta kai se kääntyy sovelluksissa. Eihän sen tuossa kotivalikossa tarvitsekaan. Aika harva taitaa kääntyä. Omista kapuloista käytännössä vain G1, joka kääntyi, jos näppäimistön avasi. N900 ei lasketa, kun se ei sitten kääntynyt toiseen suuntaan. 😀

 3. @ HenkkaK

  Ja mistäs tuollaista sait päähäsi? Kannattaa tarkistaa faktat eikä luottaa ennakkoluuloihin.

 4. Ulkoisesti vaikuttaa JO ”aika lelulta”,on jo senverran liiankin ohut!!.

 5. @HenkkaK
  Ei käänny kun ollaan työpöydällä eikä käänny mun SGS:kään…
  On kyllä himon näkönen luuri! Taitaa olla että vaihdan tän SGS2:n tuohon vaikka työpaikka tarjoaa näitä ihan ilmaiseksi…

 6. olen outo kun ei kiinosta toi ei kylla edellisetkaan en nae mitaan ihmeellista!!!!

 7. iPhone 5:ssa on perusasiat kunnossa!
  1) nopea ja sujuva käyttöjärjestelmä
  2) ohut rakenne
  3) näyttö viety lähelle reunoja (puhelimen fyysinen koko pieni).
  4) tyylikäs/laaadukas ulkonäkö

  ps. 2, 3 ja 4 kohtien tajuaminen vei nokialta noin kymmenen (10) vuotta. nokia vaan tykkäsi valmistaa paksuja, leveäreunaisia, rumia kapuloita. en ole jälkiviisas… nokiaa varoitti em asioista KAIKKI mahdolliset tahot… norsunluutorniin oli vaan niin pitkä matka, ettei sanoma mennyt perille, ei sitten millään.

  pps. iPhone6:ssa on varmasti jo 4,5″:n näyttö, ostan sitten sellaisen.

  t. osakkeenomistaja

Kommentointi on suljettu!