Samsungin uusi Galaxy S III -mainos iskee suoraan Appleen

Älypuhelinmarkkinoiden kovimmat kilpakumppanit, Apple ja Samsung, käyvät kovaa taistoa myös oikeussalien ulkopuolella. Korealaisen Samsungin tuore Galaxy S III -mainos iskee suoraan Applen viime viikolla esittelemän iPhone 5:n kimppuun listaamalla laitteiden ominaisuuksia. Koska mainoksen takaa löytyy Samsung, ei ole vaikea arvata kumpi kilpavarustelun voittaa.

Samsung kokoaa mainoksessaan selvästi molempien keskeisimmät tekniset ominaisuudet, mutta on täydentänyt omaa listaansa useilla Galaxy S III:n ohjelmisto-ominaisuuksilla. Apple iPhone 5:n erityisominaisuuksia ei kuitenkaan mukaan ole muistettu lisätä. Mainosta täydentää hauskasti lause: ”It doesn’t take a genius.

Lähde: SFGate

18 kommenttia

 1. Onko toi joku jenkki versio tossa samsugissa kun on laitettu 2gigaa rammii ei mul ainakaan oo ku yks giga tietääkö joku vai onko vaan typo?

  1. Käsittääkseni joissain versioissa on kaksi gigaa RAM:ia.

 2. ja 4g versio tulee suomeenkin myyntiin loka-joulukuun aikana!. 😉

 3. Samanlaisen listan saisi tehtyä myös toisin päin. Esimerkisi ei mainita iOS muistutuksista, joilla saa asetettua muistutukset tulemaan ajan lisäksi myös saavuttua/lähdettyä tietystä paikasta.

  Muutenkin olen henk. koht. todella allerginen tuollaiselle suoralle kilpailijan nokkimiselle mainoksissa. Minusta olisi parasta vain keskittyä kertomaan, mikä siinä omassa tuotteessa on hyvää jne. Varsinkin kun mennään tuollaisiin ominaisuuslistojen vertailuihin. Ymmärrän jotenkin vielä sellaiset mainokset, joissa verrataan suoraan jotain asiaa oman tuotteen vastaavaan ja pyritään osoittamaan kilpailijan heikkous/oma ylivoimaisuus.

  1. Speksilistan tuijottelu ei kerro mitään siitä kummasta laitteesta loppujen lopuksi tykkää enemmän. Laitteet kun tuppaavat olemaan vähän enemmän kuin lista speksejä.

 4. Tuon olisi Samsung kyllä voinut jättää välistä. Johonkin pitäis aina malttaa vetää raja, että säilyy hyvä maku kilpailussakin. Mielestä tällaisen mainoksen julkaisu on naurettavan lisäksi noloa.

 5. ”Speksilistan tuijottelu ei kerro mitään siitä kummasta laitteesta loppujen lopuksi tykkää enemmän. Laitteet kun tuppaavat olemaan vähän enemmän kuin lista speksejä.”

  Näinpä, osa on uskonnonomaisen hypetyksen takia tykätympiä, ilman että järkisyyt vaikuttavat valintaan millään tavalla. Tämä näkyy myös osan tekniikkalehdistä arvioissa, kritiikittömyys huokuu testituloksissa, kunhan merkki on oikea. No eihän lypsävää lehmää kannata tappaa;)

  1. Anteeksi nyt vain, mutta ei ne speksit siltikään kerro kaikkea. Esim. tässäkin vertailussa resoluution vertailua ei voida tehdä vertaamalla pikseleiden määrää, vaan järkevämpää olisi verrata pikselitiheyttä. Ja muutenkin tuollainen speksilista ei ota lainkaan huomioon ohjelmiston laatua. Ei tuo kerro, onko iPhonessa edes tarpeen olla 2 gigaa RAMia, vai onko se vain katteista pois/hintaa lisää. Kameraakaan ei varsinkaan kännylöissä verrata pelkkiä pikselimääriä tuijottamalla. Elävän elämän esimerkki on kun vertaan omalla HTC One X:llä otettuja kuvia iPhone 4S:n kuviin. Kummassakinhan on taustavalaistut kahdeksan megapikselin kennot. HTC:ssä kamalat pakkauksen jäljet, kun taas iPhone saa aikaiseksi huomattavasti laadukkaampaa jälkeä.

 6. Samsung tällaisella lähinnä nolaa itseään.

  1. Nimenomaan, en usko, että tällä on mitään positiivista vaikutusta, ainoastaan keihin tämä uppoo on samsung fanipoikiin, joiden mielestä tämmönen ilkkuminen on hauskaa. Samsung käyttäjäthän on ylivoimaisesti huonokäytöksisimpiä tyyppejä mitä netissä liikkuu (on huomattu). Päivittäin kaikki Apple uutiset täyttyy näiden tyyppien aivopieruista.

   Eli sinänsä tämä samsungin touhu heijastaa hyvin käyttäjiä, taitavat olla aika samanlaisia.

 7. Sekin on mielipide kysymys. Taas ne jotka eivät pidä Samsungista ajattelevat noin, ne jotka pitävät ajattelevat toisin.

  1. Mitä hyötyä niitä samsungista tykkääviä on miellyttää? eikö se ole ihan sama tykkääkö ne vai ei, nehän sen laitteen ostaa muutenkin. Eikö tällä mainoksella ole nimenomaan tarkoitus hankkia uusia asiakkaita? kuten sanottua tuskin toimii.

   Tyhmäkin sen tajuaa, että tuossa listassa ei ole mitään järkeä ja sillä yritetään saada laite näyttämään huonommalta kuin se todellisuudessa on, joka on siis lapsellista toimintaa.

 8. Eikös nuo listan asiat ole faktaa? Ja satutko tietämään muuan jorpaa joka on kaikkien aikojen fanipoju/trolli. Ja hän on Apple fani. Kuten sanoin mielipiteitä on monia. Ja toiset tykkää toiset ei.

  1. Onhan ne, mutta toi jatko mitä tossa samsungin puolella on voisi vastaava erilainen olla hyvin applen puolella, mutta ei ole tietystä syystä. Koska kuten sanottua samsung yrittää saada iPhonen näyttämään huonommalta kuin se on, mikä on todella lapsellista. Apple siis olisi voinut tehdä saman tuon alun ja jättää mainitsematta noi nfc:stä eteenpäin samsungin puolelta ja täyttää oman listansa airplaylla, imessagella, passbookilla omalla karttasoftalla ym. muilla jutuilla mitkä on niitä applen vahvuuksia.

 9. ”Samsung Learns The Hard Way That Everyone Wants An iPhone 5″

  Samsung can’t catch a break. Samsung Mobile USA posted the following question on their Facebook page – “If you could only take one electronic device on a deserted island, what would it be?”

  They probably figured fans would respond that they would totally take their Galaxy S3 or some other Samsung device that no one cares about. But when you’re on a fantasy island, you probably want the best phone possible, right?

  So rather than receiving a mob of responses declaring their desire to never be parted with their Galaxy S3, a lot of people just said that they wanted an iPhone 5. Or an electric boat.”

  http://cultofmac.cultofmaccom.netdna-cd…honesamsung.jpg

  tuolla on 10 000 kommenttia ja melkein kaikki näyttää olevan iPhone 5 mitä nyt jokusen sivullisen jaksoin vilasta.

  On varmaan samsungilla ollu huvittavaa lukea tuota listaa 🙂 tuo on kyllä niin totaalinen FAIL

Kommentointi on suljettu!