Nokialta laaja valikoima värikuoria Lumia 820:lle

Tuleva Lumia 820 kuuluu niiden harvojen kosketusnäyttöpuhelinten joukkoon, joka tarjoaa vaihdettavat värikuoret. Toki useita luureja voi personoida takakuorilla, mutta Nokian uutuudessa kuori kiertyy aina laitteen sivuille asti. Lisäksi valmistaja tarjoaa useita eri vaihtokuoria ja on panostanut niiden laatuun tavallista enemmän.

Nokia kertoo blogissaan takakuorien valmistusmateriaalin olevan PC/ABS:ää. Se on kestävä materiaalia, joka tekee samalla kuorista hyvin paikoilleen napsahtavia sekä helposti poistettavia. Kuoret eivät ole pelkästään päältä maalattuja, vaan väri ulottuu aina ytimeen asti. Näin naarmut eivät erotu niistä helposti.

Kiiltävällä pinnoitteella varustetut kuoret ovat saatavilla punaisena, keltaisena, syaanina, violettina sekä valkoisena. Mattapinnoitteisen kuoren saa harmaana ja mustana.

Tavallisten kuorien lisäksi saataville tuodaan langattoman latauksen mahdollistava takaosa. Sen värivaihtoehdot ovat mattapintaiset valkoinen, keltainen, musta, punainen sekä syaani.

Aktiivisille kuluttajille Nokia tarjoaa vankkatekoisempia kuoria, jotka on suunniteltu tuomaan parempaa suojaa puhelimen komponenteille ilman liiallista koon lisäystä. Väreinä ovat keltainen, vihreä ja oranssi.

Takakuorien hinnoittelusta Nokia ei ole vielä paljastanut tarkempia yksityiskohtia.

Lähde: Nokia Conversations

6 kommenttia

 1. Oranssi kestokuori näyttää upealta. Windows vaan ei linux-miestä oikein sytytä. Mitenhän lumiat toimii macin kanssa?

  1. Toimii ne lumiat macissa, ongelma on että musiikit ja videot on vietävä itunes kautta.
   Eli ei tunnista kaikki formatiit kun mkv elokuvia.
   ja muita pieniä ongelmia mutta päivitykset ja perussyncaucset menee hyvin.

 2. Eikö vanhemmillekin Lumioille ollut jokin Mac-softa?

  Miksi langattoman latauksen mahdollistavat kuoret ovat erikseen? Ovatko ne merkittävästi paksumpia verrattuna peruskuoriin vai mikseivät kaikki kuoret mahdollista langatonta latausta? Ja mitä nuo ’vankkatekoiset’ kuoret ovat?

 3. Windows Phonea tuetaan Macissa yhtä hyvin kuin Windowsissakin: ohjelmistopäivitykset ja tiedonsiirto onnistuu.

 4. Ok, pannaan mietintään. Iphone on auttamatta liian kallis kovaan menoon.

 5. Nuo mattapintaiset syaanit kuoret, jotka tukee nfctä ja langatonta latausta ovat kyllä pakko ostos puhelimen lisäksi. Kyllä vihreätkin kaupasta varmaan tulee mukaan. Onkohan puhelimen mukana tulevat kuoret nfctä tukevat vai normit (mun veikkaus on että normit mut ehkä joku täällä tietää paremmin). Toivottavasti hinnat julkaistaan pian ja saapuvat kauppoihin nopeasti.

Kommentointi on suljettu!