LG:ltä taskukokoinen printteri älypuhelimen seuraksi

Korealainen LG on esitellyt markkinoille veikeän tulostimen, joka mahtuu jopa housujen taskuihin tai naisen käsilaukkuun. Vajaat 24 millimetriä paksu LG Pocket Photo mahdollistaa kuvien tulostamisen älypuhelimesta NFC:tä, Bluetoothia tai USB:tä hyödyntämällä. Lisäksi tarvitaan Android-sovellus, jonka kautta kuvat lähetetään laitteeseen tulostusta varten.

LG Pocket Photo perustuu ZINK-teknologiaan. Kyseessä on ilman mustetta tapahtuva tulostaminen. Käyttöön vaaditaan erityistä ZINK-paperia, joka itsessään sisältää tarvittavat värit. Tulostin muodostaa kuvan paperille kuumentamalla sitä.

Korealaisvalmistajan printteri saapuu myyntiin ainakin yhtiön kotimarkkinoilla. Hintaa sillä on kymmenen paperisiivun kera noin 170 dollaria. Paperia saa lisää kymmenen kappaleen pakkauksissa noin 13 dollarin hintaan.

Lähteet: Engadget & Phone Arena

5 kommenttia

  1. Jotain tuollaista kaipailisin duunin. Mut sen pitäs kyetä tulostaan A4 kokoisia asiakirjoja. Ja tietysti värillä. Mut tolla valokuva tulostimella ei tee mitään.

  2. Tämä tuote olisi hyvä ehdokas vuoden 2012 turhakkeeksi.

  3. Tehty näköjään näteille tytöille. Voivat tulostaa kivoja kuvia.

  4. Oletteko muuten huomannut, että aina kun LG julkaisee mobiilisaralla jotain uutta niin rivi korealaisia tyttöjä pitää tuotetta kädessään ojentaen kohti kameraa? Kysymys kuuluu, mitä tälläisellä tulostimella tehdään? Kenen taskuun se mahtuu? ja vielä kerran; mitä tällä tehdään?

Kommentointi on suljettu!