Windows Phone 8S by HTC: edullinen Windows-luuri

Vaikka lippulaivamalli, Windows Phone 8X, muistuttaa ulkoisesti enemmän Lumia 820:aa, on sen todellinen kilpailija toinen HTC:n julkistama uutuus nimeltään Windows Phone 8S. Nokialaista karsitumpi Windows Phone 8S saattaa hyvinkin muodostua markkinoiden edullisimmaksi uuden sukupolven Windows Phone -tuotteeksi. Laite saapuu markkinoille marraskuun alussa.

Taiwanilaisvalmistajan uutuuden sisällä hyrrää gigahertsin tuplaydinsuoritin, 512 MB:tä RAM-muistia ja neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa. Vastaavat numerot Lumia 820:ssa ovat 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, gigatavu RAM-muistia ja kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa. HTC:n tavoitteena on siis selkeästi tuoda Nokiaa edullisempi Windows Phone 8 -puhelin markkinoille.

Puhelimesta löytyy lisäksi microSD-muistikorttipaikka, GPS, GLONASS, Bluetooth 2.1, WiFi,  3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja tuki Beats Audio -äänitekniikalle. Takana on viiden megapikselin kamera. Etukamera laitteesta uupuu kokonaan. Gorilla-lasilla suojattu kosketusnäyttö on kooltaan neljä tuumaa ja tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä.

Kooltaan 120,5 x 63 x 10,28 millimetriä oleva puhelin painaa vain 113 grammaa. Windows Phone 8S tulee löytymään markkinoilta neljässä eri värissä: Domino -mustana, Fiesta Red -punaisena, Atlantic Blue -sinisenä ja High-Rise Gray -harmaana.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!