iOS 6 löytänyt tiensä jo yli 100 miljoonaan Applen laitteeseen

Softan ja laitteiston tiivis integraatio tulee hyvin esille valmistajien julkaistaessa tuotteilleen uusia ominaisuuksia sisältäviä ohjelmistopäivityksiä. Amerikkalainen Apple on jälleen hoitanut oppikirjan mukaisesti uuden iOS 6 -päivityksen jakelun, joka saapui maailmanlaajuisesti saataville viime keskiviikkona, eli 19. syyskuuta.

Applen ilmoituksen mukaan päivitystä on ladattu vajaan viikon aikana yli 100 miljoonaan yhtiön valmistamaan mobiililaitteeseen. Mainoksia tarjoavan Chitikan datatiedoissa iOS 6 ylitti 25 prosentin rajapyykin Applen mobiililaitteista tulevan liikenteen osalta vain kahdessa päivässä. Kaikesta päätellen käyttäjät ovat ladanneet erittäin innokkaasti Applen mobiilialustan tuoreinta versiota.

Kaiken kaikkiaan yli 200 uudistusta kattava paketti sisältää paljon pieniä parannuksia. Se integroi Facebookin tiiviisti alustaan, opettaa Siri-äänioppaalle uusia temppuja, parantaa puhelinsovellusta valmiilla tekstiviesteillä, tuo FaceTime-videopuhelut matkapuhelinverkkoon, uudistaa App Store -kaupan sekä synkronoi Safarin avoimet välilehdet iPhonen, iPadin ja Macin välillä uudella iCloud Tabs -ominaisuudella. Merkittävin yksittäinen muutos on uusi karttasovellus, joka tarjoaa ilmaisen autonavigoinnin.

2 kommenttia

  1. Siinäpä anterolle haastetta. Nimin. 2.3.6. @sgs+ mennään.

  2. Tämän Apple osaa, laitteiden päivitys heillä on hanskassa. Tosin aika moni saattaa viivytellä päivityksen kanssa karttabugien takia. Sitä parempi heille, jotka päivittävät…

Kommentointi on suljettu!