Samsung: Galaxy S III:n Android 4.1 -päivitys Suomeen lokakuun alussa

Nyt se on viimeistään varmaa. Galaxy S III saa Android 4.1 Jelly Bean -päivityksen. Samsung kertoo tuoreessa lehdistötiedotteessaan, että päivitys saapuu ensimmäisenä Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Uusi alustaversio on ladattavissa lokakuun alussa, eli mahdollisesti jo ensi viikolla.

Olemme ylpeä siitä, että meillä on niin osaavia ja omistautuneita asiakkaita Pohjoismaissa, vaikka alue kattaa vain noin yhden prosentin Samsungin kokonaismyynnistä. Haluamme osoittaa asiakkaillemme, että Samsung pitää Pohjoismaita tärkeänä markkina-alueena ja siksi tuomme päivitykset tänne ensimmäisten joukossa”, totesi Samsungin Telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Samsung lupaa päivityksen sulavoittavan Galaxy S III:n käyttökokemusta entisestään. Paketin uusiin ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa se, että kotinäkymän ikonit mukautuvat nyt automaattisesti tarjolla olevaan tilaan. Lisäksi Android 4.1 tuo mukanaan entistä paremman virtuaalinäppäimistön.

Android 4.1 -päivitys on ladattavissa puhelimeen sen saavuttua Samsung Kies -ohjelmiston kautta.

7 kommenttia

 1. Loistavaa, aivan fantastista!
  Kiitos Teemu tästä uutisesta!
  You Made my day!
  Ah voin jo kuvitella jelly beaniin täydellisen sulavuuden..

 2. Mahtaako Samsung Galaxy S2 saada Jelly Beanin? Olen hieman pettynyt jos ei.

  1. Sama homma…
   Mutta hienoa, että päivitys tulee ensimmäisenä Suomeen. Samsung pitää huolta asiakaskunnastaan.

   1. Itseasiassa tuli/tulee ekana Puolaan. Tämän jälkeen vuorossa pitäisi olla Pohjoismaat.

 3. Onko tuki 2ydin ja 4ydinprosessoreille aiempaa parempi + sovellustuki?.

 4. Mitenkäs se flash tuki sitten tässä JellyBeanissä? Itselleni flash streamien katsominen luurilla (sgs3) on iso osa omaa käyttöä, pyöriikö flash sisältö sitten viellä esim Dolphinissa ongelmitta? Ja se joka tähän nyt vastaa ”flash on kuollut blaa blaa HTML5 FTW” voi ime parsaa, flash on ja tulee olemaan iso osa nettiä vielä pitkän aikaa, itselleni yksi tärkeimpiä puhelimen valintakriteerejä.

Kommentointi on suljettu!