Samsungin uusi mainos leikittelee iPhone 5:n kustannuksella

Samsung on tuoreella mainoskampanjallaan päättänyt iskeä suoraan pahimman kilpailijansa kimppuun. Kyseessä on tietenkin Apple, jonka uusi iPhone 5 saapui ensimmäisille markkinoille myyntiin 21. syyskuuta. Pian laitteen saatavuus laajenee vielä lisää, kun muun muassa suomalaiset pääsevät uutuuden kimppuun 28. syyskuuta.

Korealaisvalmistaja aloitti kampanjansa kuvalla, jossa vertailtiin Galaxy S III:n ja iPhone 5:n ominaisuuksia. Voittajana selvisi tietenkin Samsungin lippulaiva. Nyt yhtiö on julkaissut mainoksen, jossa piikitellään iPhone 5:ttä pienistä uudistuksista ja puuttuvista ominaisuuksista. Mainoksen kaava on viime vuodelta tuttu, jossa Galaxy S III -käyttäjät kuin ohimennen esittelevät puhelimensa hienoja toimintoja Apple Storen edessä jonottaville henkilöille.

Muistia virkistämään tässä vielä viime vuoden versio vastaavasta mainoksesta, jossa esillä siis iPhone 4S ja Galaxy S II.

5 kommenttia

 1. Melko turhaa ja säälittävää samsungilta, juuri tuli tieto, että iPhone 5 on nopeiten myyvä älyluuri koskaan.

  1. ja nopeiten palautetaan korjattavaksi, uusissa valmiiksi naarmut jo mukana.

 2. Turhaa? Juuri tuotahan tuossa parjataan, että kaikki jaksavat noita Applen puhelimia jonottaa, vaikka olisi sitä parempaakin tarjolla.

  Ihan mielenkiintoistahan tämä on seurata tuota nokkapokkaa jota Samsung ja Apple käyvät.

  1. Mitä ihmeen parempaa, ihmettelen aina kun joku kirjoittaa tämän lauseen. Eikö jokainen käyttäjä sen päätä mikä itselle on hyvää? Ei ole olemassa mitään parempaa, kyse on kuitenkin niin erilaisista tuotteista.

   Eriasia onkin verrata jotain android luureja keskenään kun pyörii sama softa pienillä eroilla niin voi valita luurin pitkälti speksien perusteella. Kun verrataan eri käyttöjärjestelmiä se ei ole ihan niin yksinkertaista katsos.

   Samsung tosin tuntuu ajattelevan, että kaikki haluaa minitabletin…

   1. Applen käyttäjiä onkin niin hauska huudattaa, koska iLaitteet ovat vain imagoltaan parhaita. Käyttökokemus niillä on pelkästään hyvä erinomaisen asemasta.

    Toisaalta, älä korjaa sitä mikä ei ole rikki. Mutta parempaan pitäisi kait kuitenkin aina pyrkiä, varsinkin jos hintaero on negatiivinen.

Kommentointi on suljettu!