Motorola ilakoi Applen karttaongelmilla

Ryhtyessään oman karttasovelluksen kehittämiseen Apple ei varmaankaan osannut täysin arvioida kuinka suureen projektiin yhtiö on loikkaamassa. Laadukkaiden paikannus- ja karttapalveluiden luominen ei ole helppoa, kuten Applen kompurointi oman iOS-karttasovelluksen kanssa osoittaa. Kokemus on valttia, mutta sitä Applella ei tällä osa-alueella vielä ole. Googlen karttapalvelun keskeisiin johtajiin kuuluvan Brian McClendonin mukaan vie paljon aikaa löytää oikeat niksit, joten hyvien kumppaneiden lisäksi Apple tarvitsee aikaa palvelunsa kehittämiseen.

Amerikkalainen Motorola näpäyttää maanveljeään hupaisalla kuvalla, jossa rinnakkain ovat iPhone 5 ja Droid Razr M. Molemmissa avoinna on karttasovellus ja Applen puhelimeen viitataan nimellä #iLost, koska se näyttää valitun osoitteen määränpään täysin väärin.

Lähde: Phone Arena

6 kommenttia

  1. Niinpä, alkaa Jobsin poismeno vaikuttamaan pikkuhiljaa. Kiireiset markkinamiehet ovat korvanneet laaduntarkkailun. Jobsin aikaan hierottiin pakkaustakin viimeisen päälle ennen tuotteen julkaisua.

  2. Nuo Applen kartat on tosiaan todella paljon Googlen karttoja jäljessä. Olisi pitänyt ottaa aikalisä noiden karttojen kanssa. Tai lisätä ne alkuun Googlen karttojen rinnalle.

  3. Applella oltiin liian ylimielisiä kartantekotaidon suhteen. Vain Nokia osaa kunnolla mobiilikartat! Tietokoneella paras on Google!

  4. Mikään Nokia eikä Google ole tehnyt karttasovelluksiaan vaan joku entuudestaan tuntematon yritys ryhtyi leikkiin ja oppi tehdessään. Apple nyt vaan ole vielä löytänyt isompaa yhtenäistä yritystä/henkilöitä tuottamaan laadukasta karttasoftaa.

    1. Mielenkiintoista olisi kyllä tietää tarkemmin, että mikä rooli sillä TomTomilla on noissa Applen kartoissa. Vain jotain välineitä kartan tekoon, vai mitä? TomTomhan kiirehti äkkiä antamaan lausunnon, että Applen karttojen ongelmat eivät johdu niistä.

Kommentointi on suljettu!