Nokia tuo Lumia 920:n ja Lumia 820:n Saksaan marraskuussa

Matkapuhelinvalmistaja Nokian syyskuun alussa julkistamien seuraavan sukupolven Windows Phone -puhelimien saatavuus ja hinnat ovat varmistuneet, ainakin Saksan osalta. Yhtiö ilmoittaa virallisella lehdistötiedotteella, että Lumia 920– ja Lumia 820 -puhelimet saapuvat Saksassa myyntiin marraskuun aikana. Lumia 920:n suositushinta on 649 euroa ja Lumia 820:n 499 euroa.

Lumia 920 on Nokian Windows Phone 8 -malliston lippulaiva. Se yhdistää samaan pakettiin 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimen, 8,7 megapikselin PureView-kameran ja 4,5 tuuman PureMotion HD+ -kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 1280 x 768 pikseliä. Uutuus tukee langatonta lataamista ja tarjoaa sisäistä tallennustilaa 32 gigatavun verran.

Edullisempi Lumia 820 on 4,3 tuuman kosketusnäytöllinen (800 x 480 pikseliä) Windows Phone 8 -puhelin. Sen ominaisuuksia ovat 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, kahdeksan megapikselin kamera, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila ja microSD-muistikorttipaikka. Laitteen erikoisuutena ovat vaihdettavat värikuoret, joita löytyy useissa eri väreissä mattapintaisina ja kiiltävinä.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

  1. Muilla sivustoilla ihmeteltiin tuota hinnoittelua, mutta saman hinainen oli galaxy 3 tullessaan ja iphoni on tuotakin kalliimpi 😀 jos rahat riittäis ois tuo 920 ostolistalla.

  2. Hinta on reiluhko, mutta vaihdan siihen koska toi äpyn 5:n oli kus…ta.

  3. Hinnathan on suositushintoja. Muistelen, että N9:n suositushinta oli aikanaan 599,- ja sitäkin myytiin pian jo viiteensataan. Ja kun vielä ottaa huomioon operaattoreiden kytky-hinnat, niin saattaavat olla jo ilmestyessäänkin saatavilla aika paljon edullisemmin. Lumia820 itsellä kiikarissa.

  4. Nokia Lumia 920 mallissa tuo hinta taitaa koostua enemmän hyvästä kamerasta/Led-salama,hämäräkuvaus!.
    Mutta tästä huolimatta marras-joulukuun aikana myyntiin tuleva Samsung Galaxy S3 4G. LTE malli menisi ostoslistalla!.

  5. Kiinnostava puhelin. Voi olla, että hankin sen, mutta odottelen ensin muiden käyttökokemuksia ja hintojen putoamista. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin Lumian hinta sulaa siedettäviin lukemiin, kun lumet alkavat sulaa.

Kommentointi on suljettu!