Rovion uutuuspeli ladattavissa: Bad Piggies

Kotimainen Rovio laajentaa kiihtyvästi tarjontaansa Angry Birds -sarjan ulkopuolelle. Heinäkuussa saapui Amazing Alex ja nyt käyttäjien mobiililaitteet valloittaa Bad Piggies, joka syventää Angry Birds -sarjan vihreiden possujen tarinaa. Peli on saatavilla iOS-, Android-, Mac– ja PC-laitteille. Se on tulossa aikanaan myös Windows Phone -alustalle.

Emme ole koskaan ennen tehneet mitään vastaavaa”, kommentoi uutuuspeliä Rovion Petri Järvilehto (EVP of Games). ”Siinä missä Angry Birds perustuu tuhoamiseen tekee Bad Piggies rakentamisesta hauskaa. Ei ole kyse pelkästään kolmen tähden saavuttamisesta, sillä putoaminen on lähes yhtä hauskaa kuin onnistuminenkin.

Pelin ideana on johdattaa vihreät siat läpi kenttien erilaisten kulkuneuvojen avulla, joiden rakentamisesta pelaaja vastaa. Jokaisen tason voi ratkaista usealla eri tavalla, joten hyvästä mielikuvituksesta on hyötyä. Luvassa on pelattavaa 60 kentän verran ja ilmaisia päivityksiä, jotka tuovat tasaisin väliajoin uutta sisältöä Bad Piggiesiin.

Rovio kertoo pelin olevan vain ensimmäinen osa uutta Bad Piggies -sarjaa. Tulossa on muita pelejä ja aiheeseen liittyvää viihdykettä.

Lähde: Rovio

10 kommenttia

 1. Täytyy myöntää että pidän pelin musiikeista.

 2. Pienestä skeptisyydestä huolimatta täytyy myöntää, että Bad Biggies on Rovion selvästi paras peli.

  Amazing Alex tuntui olevan random-räpellys, jossa pikselin verran tavaroita siirtelemällä sai kentän vahingossa läpi. Peliin olisi toivonut The Incredible Machinen tyylisiä järkevämpiä ratkaisuja, kuin pelkkiä putkia pyörittelemällä saatavia eri suuntaan kimpoavia palloja. Amazing Alex taisi hävitä kaikkialta uutisista sen julkaisun jälkeen.

  Angry Birds Space taas oli ihan hyvä, ja viimeistelty tuttu peli, joka taas tuntui olevan kuitenkin sama peli kuin aikaisemmatkin Angry Birdsit.

  Bad Biggies taas tuntuu olevan suunniteltu hieman vanhempaan makuun, ja jaksaakin naurattaa hulluilla limparipullosuihkumoottoreillaan ja vinhasti kulkevilla hajoavilla laatikkomoottoripyörillään!

 3. Saako tämän ladattua samsung galaxy s2:lle? kiitos jos joku vastaa 🙂

  1. Kyllä saa 🙂 ainakin kaverilla on omassa äskakkosessään…

 4. toimiiko peli samsung galaxy giossa vastatkaa

 5. Onkohan peliä Tulossa n-sarjan Nokiaan(Symbia)?

Kommentointi on suljettu!